Ελλάδα

Πύργος: Πεινασμένοι ληστές προσπάθησαν να κλέψουν παραγγελίες φαγητού από ντελιβερά

Οι 2 δράστες προσέγγισαν το μηχανάκι του ντελιβερά με σκοπό να αδειάσουν το κουτί αποθήκευσης που ήταν γεμάτο με παραγγελίες φαγητών

Αυτοί οι ληστές δεν είχαν βάλει στο μάτι ούτε λεφτά, ούτε καν χρυσαφικά αλλά τις παραγγελίες φαγητού που μετέφερε ένας ντελιβεράς στον Πύργο.

Το απίστευτο περιστατικό έγινε βραδινές ώρες σε απομονωμένο στενό του Πύργου, όταν οι 2 δράστες προσέγγισαν το μηχανάκι του ντελιβερά (όταν αυτός είχε ανέβει σε πολυκατοικία για να αφήσει τις παραγγελίες), με σκοπό να αδειάσουν το κουτί αποθήκευσης, σύμφωνα με τις πληροφορίες του patrisnews.com.

Στη θέα των 2 δραστών, ο ντελιβεράς σάστισε και με αστραπιαίες κινήσεις ξεκίνησε να τους κυνηγά με αποτέλεσμα αυτοί να το βάλουν στα πόδια και οι σακούλες με τα φαγητά να κρεμαστούν από το μηχανάκι.

Ο εργαζόμενος συνέχισε την δουλειά του ενώ για το περιστατικό ενημερώθηκε και η αστυνομία του Πύργου.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Το Δημόσιο ρίχνει ευθύνες στον αστυνομικό για την καθυστέρηση διάγνωσης καρκίνου: «Δεν αναζήτησε εγκαίρως τη βιοψία»
Ο αστυνομικός που πλέον έχει μεταστατικό καρκίνο, κατήγγειλε πως πήρε τα αποτελέσματα της βιοψίας 1 χρόνο μετά - Το δημόσιο φέρεται πως τον κατηγόρησε ότι δεν έκανε προληπτικές εξετάσεις για να διαγνωστεί η ασθένεια εγκαίρως
Άνδρας 1
Αποκαλυπτικές συνομιλίες του κυκλώματος που μοίραζε «μαϊμού» επιδόματα αναπηρίας σε υγιείς ανθρώπους στο Αγρίνιο - «Της έδωσες ηρεμιστικό;»
Τα μέλη της εγκληματικής οργάνωσης χορηγούσαν στους πελάτες ηρεμιστικά για να μπουν σε καταστολή και να πείσουν τις επιτροπές πως χρειάζονται το επίδομα αναπηρίας
Κύκλωμα με «μαϊμού» ειδόματα