Ελλάδα

Πυροσβεστική: Οριοθετήθηκε η φωτιά στα Βίλια

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

«Η πυρκαγιά που εκδηλώθηκε στις 16 Αυγούστου 2021, σε δασική έκταση στα Βίλια είναι οριοθετημένη», σύμφωνα με τη νεότερη ενημέρωση της Πυροσβεστικής.

Στην περιοχή επιχειρούν 461 πυροσβέστες με 166 οχήματα, 9 ομάδες πεζοπόρων τμημάτων, 166 οχήματα, συμπεριλαμβανομένου του ΜΕΤΠΕ, καθώς και των δυνάμεων που έχουν διατεθεί από τον ευρωπαϊκό μηχανισμό Πολιτικής Προστασίας, αλλά και από την Πολωνία 143 πυροσβέστες με 46 οχήματα.

Στην περιοχή έχει ενεργοποιηθεί ομάδα ΣμηΕΑ του Πυροσβεστικού Σώματος. Για την συνδρομή στον συντονισμό των δυνάμεων έχει διατεθεί το Κινητό Επιχειρησιακό Κέντρο «Ολυμπος», ενώ για την αεροπυρόσβεση 1 ελικόπτερο και 2 αεροσκάφη. Συνδρομή παρέχουν ο Ελληνικός Στρατός, εθελοντές πυροσβέστες, καθώς και υδροφόρες και χωματουργικά μηχανήματα της περιφέρειας και της τοπικής αυτοδιοίκησης.

Click4More: Βρέθηκε ανθρώπινο κρανίο στα καμμένα στα Βίλια

Παράλληλα, σε γενική επιφυλακή παραμένουν όλες οι Υπηρεσίες του Πυροσβεστικού Σώματος της Επικράτειας και συνεχίζονται οι περιπολίες εναέριας επιτήρησης, καθώς και μικτές περιπολίες από πυροσβεστικές, αστυνομικές και στρατιωτικές δυνάμεις.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Ο δικηγόρος των δύο γιατρών θα προσφύγει κατά του εντάλματος προσωρινής κράτησης τους για τον θάνατο του Γιώργου Μαζωνάκη
Με ανακοίνωσή του ο δικηγόρος του 58χρονου και της 56χρονης χαρακτηρίζει την αναβάθμιση της κατηγορίας «παντελώς αναιτιολόγητη» και προαναγγέλλει θα προσβάλει άμεσα το ένταλμα προσωρινής κράτησης στο αρμόδιο συμβούλιο
Γιατρός
Θάνατος Γιώργου Μαζωνάκη: «Η καθυστέρηση υπήρξε από τους κατηγορούμενους και όχι από εμάς», απαντά το ΕΚΑΒ
Απορρίπτοντας τα επιχειρήματα των γιατρών για καθυστέρηση του ασθενοφόρου, οι εργαζόμενοι επικαλούνται τα επίσημα στοιχεία που έχουν ήδη κατατεθεί στον Εισαγγελέα
Ασθενοφόρο 6
Κυψέλη: Ο Χάρης Δούκας κατέθεσε στην Εισαγγελία το πόρισμα για τις ρωγμές σε κτίρια – «Καθιζήσεις τέσσερις φορές πάνω από το κανονικό»
Στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών κατέθεσε το πρωί της Τετάρτης (16.9.26) ο δήμαρχος Αθηναίων, Χάρης Δούκας, την έκθεση των εμπειρογνωμόνων...
Κυψέλη: Ο Χάρης Δούκας κατέθεσε στην Εισαγγελία το πόρισμα για τις ρωγμές σε κτίρια – «Καθιζήσεις τέσσερις φορές πάνω από το κανονικό»
Έφεση κατά της αποφυλάκισης του ιδιοκτήτη του εργοστασίου Βιολάντα από οικογένεια θύματος
Την αίτηση κατά του βουλεύματος για την αποφυλάκιση του ιδιοκτήτη του εργοστασίου Βιολάντα θα καταθέσει αύριο ο σύζυγος της Βασιλικής Σκαμπαρδώνη, μητέρας δύο ανήλικων παιδιών
Το εργοστάσιο της Βιολάντα