Ελλάδα

Πυροβολισμοί στη λεωφόρο Αλεξάνδρας: Νέα στοιχεία για την επίθεση στον 32χρονο

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Το περιστατικό με τους πυροβολισμούς στη λεωφόρο Αλεξάνδρας που είχε ως συνέπεια να τραυματιστεί σοβαρά ένας 32χρονος νωρίς το απόγευμα της Πέμπτης (09.09.2021) εξετάζει η αστυνομία.

Σύμφωνα με τις πρώτες έρευνες ο 32χρονος που φαίνεται πως έχει διαφύγει τον κίνδυνο είναι σεσημασμένος. Κατά το παρελθόν έχει απασχολήσει τις αρχές για ναρκωτικά και εξύβριση, ενώ έχει εμπλακεί και σε οπαδικά επεισόδια. Να σημειωθεί είχε αποφυλακιστεί πρόσφατα. 

Ο άνδρας ήταν πεζός στη λεωφόρο Αλεξάνδρας όταν τον περικύκλωσαν έξι με επτά άτομα και τον πυροβόλησαν περισσότερο από μία φορές. Μια από τις σφαίρες τον βρήκε στην πλάτη προκαλώντας του σοβαρό τραυματισμό. Αφού του δόθηκαν οι πρώτες βοήθειες στο ΙΚΑ της λεωφόρου Αλεξάνδρας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός όπου και χειρουργήθηκε.

pyrovolismoi alexandras

Από την αστυνομία εξετάζεται ως ένα πολύ σοβαρό περιστατικό οπαδικής βίας και έχει ήδη ξεκινήσει έρευνα. Πολλά αναμένεται να ξεκαθαρίσουν όταν ο τραυματίας δώσει κατάθεση.

pyrovolismoi leoforos alexandras

Αυτός που τον πυροβόλησε σύμφωνα με πληροφορίες είχε απασχολήσει τις αρχές και στο παρελθόν για ανάλογο περιστατικό. Παράλληλα οι αστυνομικοί προσπαθούν να συλλέξουν υλικό από κάμερες ασφαλείας. 

pyrovolismoi leoforos alexandras

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Θάνατος Γιώργου Μαζωνάκη: «Η καθυστέρηση υπήρξε από τους κατηγορούμενους και όχι από εμάς», απαντά το ΕΚΑΒ
Απορρίπτοντας τα επιχειρήματα των γιατρών για καθυστέρηση του ασθενοφόρου, οι εργαζόμενοι επικαλούνται τα επίσημα στοιχεία που έχουν ήδη κατατεθεί στον Εισαγγελέα
Ασθενοφόρο
Κυψέλη: Ο Χάρης Δούκας κατέθεσε στην Εισαγγελία το πόρισμα για τις ρωγμές σε κτίρια – «Καθιζήσεις τέσσερις φορές πάνω από το κανονικό»
Στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών κατέθεσε το πρωί της Τετάρτης (16.9.26) ο δήμαρχος Αθηναίων, Χάρης Δούκας, την έκθεση των εμπειρογνωμόνων...
Κυψέλη: Ο Χάρης Δούκας κατέθεσε στην Εισαγγελία το πόρισμα για τις ρωγμές σε κτίρια – «Καθιζήσεις τέσσερις φορές πάνω από το κανονικό»
Έφεση κατά της αποφυλάκισης του ιδιοκτήτη του εργοστασίου Βιολάντα από οικογένεια θύματος
Την αίτηση κατά του βουλεύματος για την αποφυλάκιση του ιδιοκτήτη του εργοστασίου Βιολάντα θα καταθέσει αύριο ο σύζυγος της Βασιλικής Σκαμπαρδώνη, μητέρας δύο ανήλικων παιδιών
Το εργοστάσιο της Βιολάντα