Παρασκευή, 29 Μαρ.
25oC Αθήνα

Πυροβολισμοί στη Νέα Ιωνία: Γνωστοί στην αστυνομία οι κακοποιοί που «γάζωσαν» την καφετέρια με έναν νεκρό

Πυροβολισμοί στη Νέα Ιωνία: Γνωστοί στην αστυνομία οι κακοποιοί που «γάζωσαν» την καφετέρια με έναν νεκρό

Γνώριμη στην αστυνομία είναι, σύμφωνα με ρεπορτάζ του MEGA και του Live News με τον Νίκο Ευαγγελάτο, η συμμορία που άνοιξε πυρ στην καφετέρια στη Νέα Ιωνία. Στο περιστατικό, ως γνωστόν, έπεσε νεκρός ο 37χρονος, που βρέθηκε στο λάθος σημείο τη λάθος στιγμή!

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι η συμμορία που αιματοκύλισε την καφετέρια στη Νέα Ιωνία, τα ξημερώματα της Τετάρτης, 22 Φεβρουαρίου, αποτελείται περίπου από 10 άτομα, αλβανικής υπηκοότητας, οι οποίοι δραστηριοποιούνται στη νύχτα σε υποθέσεις εκβιάσεων, διακίνησης ναρκωτικών και σωματεμπορίας.

Η περιοχή δράσης τους είναι το κέντρο της Αθήνας, κοντά στον σταθμό Λαρίσης, ενώ έδρα τους είναι ένα κλαμπ στα Σεπόλια, από το οποίο μάλιστα η συμμορία έχει πάρει και το όνομά της.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του MEGA και της εκπομπής Live News με τον Νίκο Ευαγγελάτο, η συμμορία των σκληρών κακοποιών έχει διασυνδέσεις με ποινικούς εντός των φυλακών, ενώ φαίνεται να λειτουργούν και σαν «σωματοφύλακες» γνωστών τράπερς, με εμπλοκές σε περιστατικά ξυλοδαρμών.

Πυροβολισμοί στη Νέα Ιωνία: Η σκληρή συμμορία

Οι Αρχές ξέρουν ποιοι είναι οι 10 κακοποιοί και θέλουν να εξασφαλίσουν ότι δεν θα διαφύγουν. Είχαν μαγαζί στη Λιοσίων, νυχτερινό κέντρο, που άνοιγε και στην καραντίνα, ενώ διακινούσαν ναρκωτικά. Προσπάθησαν το προηγούμενο διάστημα να εμπλακούν στο Περιστέρι σε «προστασίες», αλλά, δεν τα κατάφεραν εκεί.

Είναι πολύ σκληροί και επικίνδυνοι!

Η «πιάτσα» της νύχτας λέει πως έχουν κάνει πολλά στο παρελθόν, ίσως και δολοφονίες. Θα φανεί εάν έχουν σχέση με παρόμοια περιστατικά που έγιναν πριν λίγους μήνες.

Το αμάξι που άφησαν πίσω και βρέθηκε στου Γκύζη είναι «θησαυρός» για την ΕΛ.ΑΣ., όπως στοιχεία DNA, αποτυπώματα και άλλα πολύτιμα ευρήματα. Η αστυνομία γενικά ξέρει ποιοι είναι και έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για να τους βρει.

Δείτε βίντεο ντοκουμέντο του newsit.gr με το αυτοκίνητο των δραστών, λίγα μέτρα από την καφετέρια, και ενώ διαφεύγουν μετά το αιματηρό περιστατικό:

Ένας από όλους αυτούς που ήταν στο περιστατικό της Νέας Ιωνίας είχε απασχολήσει τις Αρχές και για πλαστογραφίες. Ο αρχηγός της σκληρής συμμορίας πόζαρε με πιστόλια στα social media, είναι γενικά επικίνδυνος και με το παραμικρό τραβάει όπλο!

Πυροβολισμοί στη Νέα Ιωνία: Η τραγική ατυχία

Στο λάθος σημείο τη λάθος στιγμή βρέθηκε, ως γνωστόν, το θύμα της ένοπλης επίθεσης από τη συμμορία στην καφετέρια.

Ο άνδρας θύμα της επίθεσης των κακοποιών διακομίστηκε βαρύτατα τραυματισμένος στο νοσοκομείο ΚΑΤ όπου, παρά τις προσπάθειες των γιατρών, άφησε την τελευταία του πνοή, δύο ώρες αργότερα.

Πρόκειται για έναν 37χρονο από την Αλβανία, ο οποίος ήταν υδραυλικός στο επάγγελμα και είχε πάει στην καφετέρια προκειμένου να παρακολουθήσει έναν αγώνα ποδοσφαίρου.

Ο πυροβολισμός φαίνεται να έγινε μετά από συμπλοκή της συμμορίας με άλλα τρία άτομα, επίσης αλλοδαπούς, με τους οποίους υπήρχε προστριβή για άγνωστη, μέχρι στιγμής, αιτία.

Η υπόθεση απασχολεί έντονα την ΕΛ.ΑΣ και τα τμήματα οργανωμένου εγκλήματος αλλά και εκβιαστών.

Παρακολουθήστε το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ του Live News με τον Νίκο Ευαγγελάτο:

 

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις