Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Πυροβολισμοί στη Νέα Ιωνία: Ο ιδιοκτήτης της καφετέριας είναι ο πατέρας του 16χρονου που μαχαίρωσαν στα Πατήσια

Πυροβολισμοί στη Νέα Ιωνία: Ο ιδιοκτήτης της καφετέριας είναι ο πατέρας του 16χρονου που μαχαίρωσαν στα Πατήσια

Μία αποκάλυψη έφερε στο “φως” η εκπομπή “Live News” του Νίκου Ευαγγελάτου για την υπόθεση με τους πυροβολισμούς σε καφετερία στη Νέα Ιωνία, που σημειώθηκαν το βράδυ της Τρίτης (21.2.2023), με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του ένας 37χρονος υδραυλικός, που βρισκόταν στο λάθος μέρος, τη λάθος στιγμή.  

Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε ο Βασίλης Λαμπρόπουλος στην εκπομπή “Live News” του Νίκου Ευαγγελάτου, ο ιδιοκτήτης της καφετέριας, όπου έπεσαν οι πυροβολισμοί με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του ο 37χρονος, είναι ο πατέρας του 16χρονου, τον οποίο μαχαίρωσαν τέσσερα άτομα στα Πατήσια για να του κλέψουν το κινητό. 

Το περιστατικό σημειώθηκε νωρίς το βράδυ της Δευτέρας (20.02.2023), όταν ο 16χρονος είχε βγει βόλτα με έναν φίλο του.

Τα τέσσερα άτομα τους εγκλώβισαν και απαίτησαν από τον 16χρονο να δώσει το κινητό του. Όταν εκείνος αντιστάθηκε, οι δράστες τον μαχαίρωσαν σε στήθος, μηρό και πλάτη. Το παιδί ζήτησε βοήθεια από τους περαστικούς και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο “Παίδων”, όπου χειρουργήθηκε.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Βασίλη Λαμπρόπουλου, η Αστυνομία ερευνά αν τα δύο περιστατικά συνδέονται, αλλά μέχρι στιγμής δεν έχει προκύψει κάτι τέτοιο. 

Όπως σας είχε ενημερώσει νωρίτερα το newsit.gr, οι δράστες των πυροβολισμών στην καφετέρια στη Νέα Ιωνία, είναι συμμορία δέκα Αλβανών, που εμπλέκονται σε εκβιασμούς, διακίνηση ναρκωτικών και σωματεμπορία στο κέντρο της Αθήνας. Μάλιστα, έχουν… έδρα ένα κλαμπ στα Σεπόλια.   

Οι ίδιοι έχουν απασχολήσει πρόσφατα την Αστυνομία για επεισόδια με γνωστούς τράπερς, καθώς οι ίδιοι είναι μπράβοι τους. 

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις