Παρασκευή, 26 Απρ.
16oC Αθήνα

Πυροβολισμοί στη Νέα Ιωνία: «Τον είχαν χτυπήσει, αλλά ήταν ζωντανός» λέει αυτόπτης μάρτυρας στο newsit.gr

Πυροβολισμοί στη Νέα Ιωνία: «Τον είχαν χτυπήσει, αλλά ήταν ζωντανός» λέει αυτόπτης μάρτυρας στο newsit.gr

Συγκλονιστικά είναι τα όσα βλέπουν το φως της δημοσιότητας γύρω από το περιστατικό με τους πυροβολισμούς που σημειώθηκαν το βράδυ της Τρίτης (21.02.2023) σε καφετέρια στη Νέα Ιωνία και είχε ως αποτέλεσμα τον θάνατο ενός 30χρονου. 

Για το περιστατικό των πυροβολισμών που σημειώθηκαν στην καφετέρια στη Νέα Ιωνία, το βράδυ της Τρίτης (21.02.2023), μίλησε στο newsit.gr άνθρωπος που βρίσκονταν στην περιοχή και έσπευσε στο σημείο μόλις αντιλήφθηκε τι γινόταν. 

«Άκουσα 6-7 πυροβολισμούς, βγήκα έξω. Γινότανε ένας χαμός εδώ πέρα» λέει αρχικά ο αυτόπτης μάρτυρας, μιλώντας στο newsit.gr. «Τον είδα μέσα, ήταν πεσμένος. Τον είχαν χτυπήσει, αλλά ήταν ζωντανός» προσθέτει. 

Πυροβολισμοί σε καφετέρια στη Νέα Ιωνία: Παράπλευρη απώλεια ο νεκρός – Ποιος ήταν ο στόχος του δράστη

Και συνεχίζει: «Ένα αμάξι που άκουσα – πριν φτάσω εγώ – “φύγε, φύγε”, έφυγε, σπινιάροντας. Μέχρι εκεί. Μετά ήρθε η αστυνομία, το ασθενοφόρο και τον πήρανε». 

Δείτε αναλυτικά στο παρακάτω βίντεο:

Το χρονικό του φονικού – Παράπλευρη απώλεια ο νεκρός

Πληροφορίες του newsit.gr αναφέρουν ότι το περιστατικό των πυροβολισμών στην καφετέρια σημειώθηκε λίγο πριν τα μεσάνυχτα. Τέσσερις άνδρες μπήκαν στο μαγαζί και κάθισαν σε έναν vip χώρο, τους ακολούθησαν άλλοι τρεις. 

Μέχρι να τους φέρει τα νερά τους η σερβιτόρα, η παρέα των επτά ατόμων έχει τσακωθεί, έχει φύγει από τον vip χώρο και έχει μεταφερθεί στο χώρο της καφετέριας που βρίσκονται και οι υπόλοιποι πελάτες του μαγαζιού. Ο καυγάς της επταμελούς παρέας συνεχίζεται. Ο ένας τραβάει όπλο και το στρέφει σε έναν από την παρέα, αλλά αστοχεί. Τα πυρά του βρίσκουν στον 30χρονο που έχει πάει στην καφετέρια να παρακολουθήσει τον αγώνα. 

 

Ο 30χρονος τραυματίστηκε στην κλείδα και εν ζωή μεταφέρθηκε στο ΚΑΤ, κατέληξε όμως λίγο αργότερα στο νοσοκομείο. Μέχρι στιγμής δεν έχει ταυτοποιηθεί. 

Στο σημείο της επίθεσης έχουν εντοπιστεί εννέα κάλυκες και έξω από το μαγαζί που έγινε το φονικό οι Αρχές έχουν βρει τα αυτοκίνητα της επταμελούς παρέας. Πρόκειται για αμερικανικά τζιπ μεγάλης αξίας. 

Σε πλήρη εξέλιξη είναι οι έρευνες της ΕΛΑΣ για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών.

Ρεπορτάζ: Αναστασία Σταματοπούλου, Μαρίνος Αλειφέρης 

 

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις