Παρασκευή, 19 Απρ.
18oC Αθήνα

Πυροβολισμοί στην Νέα Ιωνία: Νέες εικόνες των δραστών από το κλαμπ – «αρχηγείο» τους – Έπαιζαν σε promo βίντεο

Πυροβολισμοί στην Νέα Ιωνία: Νέες εικόνες των δραστών από το κλαμπ – «αρχηγείο» τους – Έπαιζαν σε promo βίντεο

Νέες εικόνες από τους δράστες – μέλη της συμμορίας η οποία γάζωσε με σφαίρες την καφετέρια στην Νέα Ιωνία φέρνει στη δημοσιότητα το newsit.gr.

Επτά μέλη της συμμορίας ήταν αυτά που άρχισαν τα πυροβολούν μέσα στην καφετέρια στην Νέα Ιωνία, με μια «αδέσποτη» σφαίρα να βρίσκει και να σκοτώνει τον 37χρονο υδραυλικό από την Αλβανία.

Οι επίσης Αλβανοί κακοποιοί, διαχειρίζονταν και «έτρεχαν» το κλαμπ στην Λιοσίων, παρ’ ότι στα χαρτιά δεν υπήρχε μεταβίβαση.

Το κλαμπ φέρεται να έπαιζε καταλυτικό ρόλο στη διακίνηση κοκαΐνης από την συμμορία, αποτελώντας το «κέντρο» των εγκληματικών της ενεργειών.

Το newsit.gr αποκαλύπτει εικόνες από βίντεο που είχε τραβηχτεί παλιότερα για την προώθηση του κλαμπ. Σε αυτό φαίνεται τουλάχιστον ένα μέλος της συμμορίας, αλλά το μαύρο SUV αυτοκίνητο που εντοπίστηκε μετά τη διαφυγή τους από την καφετέρια στην Νέα Ιωνία, όπως και ένα ακόμα όχημα.

Στο μικροσκόπιο των ερευνών μπαίνουν και τα δύο αμάξια, τα οποία φαίνεται να έπαιξαν σημαντικό ρόλο στην υπόθεση.

Και τα δύο οχήματα ήταν ενοικιασμένα με πλαστά στοιχεία και μάλιστα ο ενοικιαστής είχε στα στοιχεία του πως μένει στο κέντρο της Αθήνας. 

Πόλεμος συμμοριών για την προστασία

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δράστες πήγαν στην καφετέρια στην Νέα Ιωνία για να πάρουν χρήματα για προστασία. Ωστόσο, το εν λόγω μαγαζί φέρεται να πληρώνει άλλο άτομο, το οποίο βρίσκεται στις φυλακές Δομοκού.

Όταν οι «άνθρωποι» του έμαθαν πως στο μαγαζί που ελέγχουν, πήγαν άλλοι να πάρουν λεφτά, έσπευσαν στο σημείο και άρχισε ο καβγάς μεταξύ των δύο συμμοριών Αλβανών. Τότε, ένας από αυτούς έβγαλε πιστόλι, πυροβόλησε και έχασε τη ζωή του ο 37χρονος υδραυλικός που απλώς ήταν θαμώνας και δεν είχε καμία σχέση μαζί τους.  

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι υπήρχε παρελθόν μεταξύ των δύο συμμοριών και συγκεκριμένα στη Ζάκυνθο, όπου αρχικά είχαν συμφωνήσει ότι δεν θα μπαίνει ο ένας στα λημέρια του άλλου, αλλά στη συνέχεια αυτό δεν τηρήθηκε.

Το προφίλ των δραστών

Ο άνδρας που φαίνεται αριστερά στη φωτογραφία φέρεται να είναι αυτός που πυροβόλησε μέσα στην καφετέρια στη Νέα Ιωνία, ο μεσαίος φέρεται να είναι ο αρχηγός της συμμορίας και οδηγός του αυτοκινήτου με το οποίο διέφυγαν και ο δεξιά είναι ο αδερφός ατόμου που είχε συλληφθεί πριν από χρόνια στον Αστακό με ποσότητες κοκαΐνης. 

Δραστηριοποιούνται στο κέντρο της Αθήνας, είναι αδίστακτοι και εξαιρετικά επικίνδυνοι.

 

Ρεπορτάζ: Μαρίνος Αλειφέρης, Αναστασία Σταματοπούλου

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις