Ελλάδα

Πυροβολισμοί στην πλατεία Αττικής – Οι δράστες έφυγαν με ταξί και ξέχασαν το όπλο

Ένοπλη συμπλοκή αγνώστων αναστάτωσε το βράδυ της Παρασκευής την πλατεία Αττικής. Κάποιοι από τους δράστες διέφυγαν με ταξί όμως κατά τη διαφυγή τους το ξέχασαν μέσα στο αυτοκίνητο.

Πανικός επικράτησε το βράδυ της Παρασκευής στην πλατεία Αττικής καθώς είχαμε πυροβολισμούς μετά από συμπλοκή αγνώστων.

Ορισμένοι εκ των δραστών σταμάτησαν ένα ταξί και αφού ακινητοποίησαν τον οδηγό με τα όπλα, τον υποχρέωσαν να τους βάλει μέσα στο αυτοκίνητο.

attiki attiki attiki

Στη συνέχεια του έδωσαν εντολή να τους πάει μέχρι το σταθμό Λαρίσης όπου και εξαφανίστηκαν στα γύρω στενά. Μέσα στο ταξί όμως τους έπεσε το όπλο όπου και εξετάζεται από τις αστυνομικές δυνάμεις που έσπευσαν στο σημείο.

Ό οδηγός του ταξί βρίσκεται σε κατάσταση σοκ και οι αστυνομικοί προσπαθούν να τον ηρεμήσουν και να του πάρουν κατάθεση για το τι συνέβη.

Λίγο αργότερα στην πλατεία Αττικής βρέθηκε ένας άνδρας τραυματισμένος από σφαίρες ο οποίος πιθανότατα σχετίζεται με τους πυροβολισμούς.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Προσωρινά κρατούμενος ο 42χρονος μαστροπός που κατηγορείται για εμπορία ανθρώπων και βιασμό
Ο κατηγορούμενος αρνήθηκε τις κατηγορίες που του αποδίδονται και υποστήριξε ότι οι καταγγέλλουσες λένε ψέματα γιατί θέλουν να τον εκδικηθούν εξαιτίας οικονομικών διαφορών
Ο 42χρονος
Στον ανακριτή η 36χρονη μετά την πισώπλατη επίθεση με μαχαίρι σε βάρος Τούρκου οδηγού στην Θεσσαλονίκη - Ελεύθερος ο 36χρονος
Σε βάρος της 36χρονης γυναίκας ασκήθηκε ποινική δίωξη για ληστεία, επικίνδυνη σωματική βλάβη και παράβαση του νόμου περί όπλων, ενώ μέχρι να απολογηθεί παραμένει υπό κράτηση
Αστυνομία
Ο Βρεταννικός αποκαλύπτει τα μυστικά του στη Τζιά – Τα σπάνια ευρήματα που βρέθηκαν στα σπλάχνα του
Μια ερευνητική αποστολή, εγκεκριμένη από το ελληνικό Υπουργείο Πολιτισμού, επέτρεψε για πρώτη φορά την ανέλκυση ευρημάτων από τον Βρεταννικό, το πλωτό νοσοκομείο που βυθίστηκε το 1916 στο Αιγαίο
Η υποβρύχια αποστολή στο ναυάγιο του Βρετανικού