Τρίτη, 16 Απρ.
23oC Αθήνα

Πυροβολισμοί στο κέντρο της Αθήνας: Είχαν στήσει «καρτέρι» οι αστυνομικοί – Πυροβόλησαν πάνω από 6 φορές

Πυροβολισμοί στο κέντρο της Αθήνας: Είχαν στήσει «καρτέρι» οι αστυνομικοί – Πυροβόλησαν πάνω από 6 φορές

Καρέ καρέ πως σημειώθηκε το περιστατικό στην οδό Μάρνη, που οδήγησε σε πυροβολισμούς και… συναγερμό στο κέντρο της Αθήνας νωρίς το πρωί της Παρασκευής (09.10.2021).

Οι αστυνομικοί που ενεπλέκησαν στο περιστατικό με τους πυροβολισμούς είχαν εντοπίσει το κλεμμένο αυτοκίνητο, που ήταν παρκαρισμένο στη Μάρνη, στην αριστερή πλευρά του δρόμου προς την πλατεία Βάθη.

«Έψαχναν τον οδηγό από το πρωί» δηλώνουν στο newsit.gr κάτοικοι της περιοχής.

Από την πινακίδα, οι αστυνομικοί είχαν καταλάβει πως το αυτοκίνητο ήταν κλεμμένο και είχαν… στήσει καρτέρι να περιμένουν τον οδηγό. Χρειάστηκε να περάσει πάνω από μια ώρα αναμονής έως ότου να εμφανιστεί ένας άνδρας, για να πάρει το αυτοκίνητο από το σημείο.

Όταν μπήκε ο άνδρας στο αυτοκίνητο, τον πλησίασαν και του ζήτησαν να τον ελέγξουν. Του ζήτησαν να βγει από το αυτοκίνητο και προέταξαν τα όπλα τους όταν εκείνος αρνήθηκε. Ο Αλβανός άνδρας, όμως, αντέδρασε και αντί να ακολουθήσει την εντολή να κατέβει από το λευκό Peugeot, έβαλε πρώτη και επιχείρησε να διαφύγει, με αποτέλεσμα να χτυπήσει τον έναν αστυνομικό και να τον τραυματίσει.

Τότε, σύμφωνα με τις πληροφορίες από το σημείο, οι αστυνομικοί άνοιξαν πυρ και πυροβόλησαν προς το αυτοκίνητο τουλάχιστον έξι φορές, με τις σφαίρες να σπάνε τα τζάμια από την πλευρά του συνοδηγού και να τρυπάνε το παρμπρίζ!

Από τα πυρά των αστυνομικών τραυματίστηκε και ο δράστης, ο οποίος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες

Ρεπορτάζ: Μαρίνος Αλειφέρης, Αναστασία Σταματοπούλου

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις