Πέμπτη, 25 Απρ.
17oC Αθήνα

Πυροβολισμοί στο Λαγονήσι: Νέα ντοκουμέντα από την επίθεση που δέχτηκαν οι δυο 16χρονοι

Πυροβολισμοί στο Λαγονήσι: Νέα ντοκουμέντα από την επίθεση που δέχτηκαν οι δυο 16χρονοι

Συνεχίζεται το θρίλερ με τους πυροβολισμούς που δέχτηκαν την περασμένη Παρασκευή δύο ανήλικοι στο Λαγονήσι με την αστυνομία να αναζητά τους δράστες την ώρα που νέα ντοκουμέντα έρχονται στο φως από το συγκεκριμένο βράδυ.

Βίντεο από κάμερα ασφαλείας καταγράφει το σκουρόχρωμο αυτοκίνητο που φεύγει από το σημείο που δέχτηκαν επίθεση με πυροβολισμούς οι δύο 16χρονοι στο Λαγονήσι. 

Το ΙΧ εκτιμάται ότι ανήκει στον άνδρα που άνοιξε πυρ κατά των δύο ανήλικων στο Λαγονήσι τραυματίζοντας στον μηρό τον έναν από αυτούς σύμφωνα με την εκπομπή Tlive.

Από την ίδια κάμερα μετά από λίγα φαίνεται και ο περιπολικό της αστυνομίας που έχουν καλέσει οι 16χρονοι μετά τους πυροβολισμούς που δέχτηκαν. Η επίθεση έγινε λίγο πριν τις 11 το βράδυ το βράδυ της περασμένης Παρασκευής τα δύο παιδιά πήγαν σε ένα χορταριασμένο οικόπεδο για να σωθούν. 

Οι γονείς των παιδιών μιλώντας στην εκπομπή Tlive προσπαθούν να καταλάβουν τι ακριβώς έγινε και γιατί οι 16χρονοι δέχτηκαν την επίθεση.

«Ήταν στην παραλία με τους φίλους τους, επέστρεφαν σπίτι τους και δεν ξέρουμε γιατί συνέβη αυτό. Δεν ξέρουμε τίποτα. Τα παιδιά δεν είναι μπλεγμένα πουθενά. Το ένα παιδί κατευθείαν άκουσε ένα μπαμ και ένιωσε ένα κάψιμο στο πόδι. Γυρνώντας για να καταλάβουν τι έγινε, είδαν με την άκρη του ματιού τους να κρατάει το όπλο και να τους φωνάζει. Τα παιδιά γονάτισαν και είπαν στα αγγλικά ”σας παρακαλούμε κύριε μην μας σκοτώσεις”. Αυτός τράβηξε το τραυματισμένο παιδί από το μπράτσο και το έσερνε προς το αυτοκίνητο. Ο γιος μου τότε άρπαξε τον φίλο του από το άλλο μπράτσο, έσπρωξαν τον άνδρα και το έβαλαν στα πόδια. Η σφαίρα διαπέρασε και βγήκε και οι γιατροί είπαν από θαύμα δεν ήταν πιο σοβαρό το τραύμα», ήταν τα λόγια τους.

 

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις