Παρασκευή, 26 Απρ.
18oC Αθήνα

Πυροβολισμοί στο Χαλάνδρι: Πήρε εξιτήριο ο οφθαλμίατρος – Οι πρώτες δηλώσεις από το σπίτι του

Πυροβολισμοί στο Χαλάνδρι: Πήρε εξιτήριο ο οφθαλμίατρος – Οι πρώτες δηλώσεις από το σπίτι του

Λίγο μετά τη 1 το μεσημέρι της Τρίτης (30.11.2021), ο 68χρονος οφθαλμίατρος, που δέχθηκε πυροβολισμούς στο Χαλάνδρι από την πρώην σύντροφό του στις 11 Νοεμβρίου 2021, πήρε εξιτήριο από το “Γεώργιος Γεννηματάς”.  

Ύστερα από 19 ημέρες στο νοσοκομείο, αρχικά στη ΜΕΘ και στη συνέχεια στη Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας, ο 68χρονος επέστρεψε στο σπίτι του, φανερά καταβεβλημένος. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής “Tlive” της Τατιάνας Στεφανίδου στον ALPHA, ο οφθαλμίατρος θα συνεχίσει να βρίσκεται υπό στενή παρακολούθηση από τους θεράποντες γιατρούς του, καθώς τα τραύματα που υπέστη ήταν σοβαρά. Το ένα ήταν στο στήθος, διαμπερές, και το άλλο στην κοιλιακή χώρα, για το οποίο υποβλήθηκε σε τετράωρη χειρουργική επέμβαση, καθώς η σφαίρα είχε “χτυπήσει” ζωτικά όργανα. 

Στα πλάνα που προβλήθηκαν στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου, φαίνονται και μώλωπες στο πρόσωπο του οφθαλμίατρου, καθώς -εκτός από τους πυροβολισμούς- η πρώην σύντροφος του, τον χτύπησε και με την κάννη του όπλου.    

Ακούστε τις πρώτες δηλώσεις του στο “Tlive” από τη στιγμή που έφτασε σπίτι του

Το χρονικό

Ήταν λίγο μετά τις 2 το μεσημέρι της Πέμπτης 11 Νοεμβρίου 2021, όταν ο 68χρονος οφθαλμίατρος επέστρεφε από το σχολείο με τη 12χρονη κόρη του και δέχθηκε πυροβολισμούς από την πρώην σύντροφό του και μητέρα του παιδιού, στην είσοδο της πολυκατοικίας, όπου διαμένει στο Χαλάνδρι.

Δεν ήταν η πρώτη φορά που η 49χρονη εικαστικός και πρώην μοντέλο έστηνε καρτέρι στον 68χρονο. Η “μάχη” για να πάρει την επιμέλεια της κόρης της, που απέκτησε κατά την παράνομη σχέση της με τον γιατρό, την οδήγησε σε επανειλημμένες απειλές κατά του ίδιου και ειδικά κατά της συζύγου του, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι θα τη σκοτώσει, ενώ της είχε επιτεθεί με κλωτσιές και γλίτωσε με την παρέμβαση γειτόνων. Η Αστυνομία είχε κληθεί αρκετές φορές και την είχε απομακρύνει. Η 49χρονη εξαφανιζόταν για λίγο καιρό και στη συνέχεια επέστρεφε στο… πόστο της μέχρι που έκανε πράξη τις απειλές της.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις