Πέμπτη, 28 Μαρ.
23oC Αθήνα

Πυροβολισμός 16χρονου στο Λαγονήσι: Έκπληκτοι και οι γονείς του παιδιού με την επίθεση – Τι είπαν στους αστυνομικούς

Πυροβολισμός 16χρονου στο Λαγονήσι: Έκπληκτοι και οι γονείς του παιδιού με την επίθεση – Τι είπαν στους αστυνομικούς

Σε πλήρη εξέλιξη είναι οι έρευνες για το αιματηρό περιστατικό που έγινε αργά το βράδυ της Παρασκευής στο Λαγονήσι, με έναν 16χρονο να τραυματίζεται από πυροβολισμούς.

Σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr ο ανήλικος νοσηλεύεται εκτός κινδύνου στο Ασκληπιείο της Βούλας, με διαμπερές τραύμα στο πόδι.

Οι αστυνομικοί που ερευνούν την υπόθεση, είχαν μια πρώτη επαφή με τους γονείς του παιδιού οι οποίοι, σύμφωνα με πληροφορίες, είπαν ότι δεν έχουν κάτι στο μυαλό τους για το ποιοι μπορεί να βρίσκονται πίσω από την αιματηρή επίθεση.

Η έρευνα θα επικεντρωθεί επίσης, στις καταθέσεις των παιδιών που δέχθηκαν την επίθεση. Πρώτα στον φίλο του τραυματία και έπειτα στον ίδιο τον 16χρονο, που ακόμα προσπαθεί να ξεπεράσει το σοκ.

Θυμίζουμε ότι, λίγο μετά τις 11 το βράδυ στην οδό Κολοκοτρώνη, ένα αυτοκίνητο με δύο άτομα πλησίασε τους δύο 16χρονους και ο οδηγός του αυτοκινήτου κατέβηκε από αυτό. Οι δύο ανήλικοι ξεκίνησαν να τρέχουν και τότε ένα από τα άτομα που ήταν στο αυτοκίνητο πυροβόλησε με όπλο και τραυμάτισε τον 16χρονο στο πόδι…

Σύμφωνα με την Αστυνομία, στο σημείο βρέθηκε κάλυκας 9 χιλιοστών ενώ έγινε και προσαγωγή τεσσάρων ατόμων για την επίθεση, ωστόσο δεν προέκυψε κάτι σε βάρος τους και αφέθηκαν ελεύθερα. 

Ρεπορτάζ: Μαρίνος Αλειφέρης

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις