Τετάρτη, 1 Μαΐ
18oC Αθήνα

Πυροβολισμός 17χρονου στην Μάνδρα: «Ο 14χρονος δεν έχει καμία ανάμειξη» λέει στο newsit.gr o δικηγόρος της οικογένειας

Πυροβολισμός 17χρονου στην Μάνδρα: «Ο 14χρονος δεν έχει καμία ανάμειξη» λέει στο newsit.gr o δικηγόρος της οικογένειας

Σε ένα θρίλερ για γερά νεύρα εξελίσσεται η υπόθεση στην Μάνδρα Αττικής, όπου ένας 17χρονος βρέθηκε νεκρός με τραύμα από σφαίρα στο κεφάλι. Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά έως τώρα, το θύμα είχε πάει μαζί με 14χρονο αδερφό του να μαζέψουν τα πρόβατα που έχει η οικογένεια, στο μαντρί που φαίνεται και στις φωτογραφίες του newsit.gr.

Υπενθυμίζεται ότι ο 17χρονος βρέθηκε νεκρός με τραύμα από σφαίρα στο κεφάλι, από κάποιον περαστικό που ειδοποίησε τις Αρχές. Σύμφωνα με τα όσα ισχυρίζεται η οικογένεια τα δύο παιδιά είχαν φύγει νωρίς με τα πρόβατα από το μαντρί, ενώ υποστηρίζουν ότι δεν είχαν καραμπίνα και δεν μπορούν να ξέρουν τι ακριβώς έχει συμβεί. 

Ο 14χρονος φέρεται να είπε ότι ενώ ήταν μαζί με τον 17χρονο αδερφό του, κάποια στιγμή τα παιδιά χάθηκαν μέσα στο δάσος. Μην μπορώντας να εντοπίσει τον 17χρονο αδερφό του, ο 14χρονος φέρεται να γύρισε στο σπίτι.

Οι Αρχές εκτιμούν πως είναι θέμα χρόνου να εξακριβωθεί τι ακριβώς έχει συμβεί. 

Δείτε τις φωτογραφίες του newsit.gr:

Δύο κάλυκες βρέθηκαν κοντά στον 17χρονο στην Μάνδρα – Θέμα χρόνου η διαλεύκανση της υπόθεσης 

«Ο 14χρονος δεν έχει καμία ανάμειξη»

Ο δικηγόρος του πατέρα του 17χρονου, Ανδρέας Θεοδωρόπουλος, μιλώντας στο newsit.gr, δήλωσε ότι «επί εννέα ώρες βρισκόμασταν χθες στην ΓΑΔΑ, για να υποστηρίξω την αθωότητα του πατέρα του άτυχου 17χρονου. Δίπλα του βρέθηκαν δύο κάλυκες κυνηγητικού όπλου, θα γίνει ενδελεχής έρευνα για να βρεθεί σε ποιον ανήκει το όπλο. Μιλάμε για έγκλημα έχει αποκλειστεί η περίπτωση της αυτοκτονίας ή κάποιου άλλου γεγονότος. Ο 14χρονος δεν έχει καμία ανάμειξη με την δολοφονία του αδερφού του, δεν είχε όπλο. Είναι οικογένεια κτηνοτρόφων, η οποία έχει μάθει να ζει στο βουνό”. 

Ρεπορτάζ: Αναστασία Σταματοπούλου

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις