Παρασκευή, 3 Μαΐ
19oC Αθήνα

Πυροβολισμός 17χρονου στην Μάνδρα: Θέμα χρόνου η διαλεύκανση της υπόθεσης – Δύο κάλυκες βρέθηκαν κοντά στο παιδί

Πυροβολισμός 17χρονου στην Μάνδρα: Θέμα χρόνου η διαλεύκανση της υπόθεσης – Δύο κάλυκες βρέθηκαν κοντά στο παιδί

Σε θρίλερ εξελίσσεται η υπόθεση στην Μάνδρα Αττικής, με τον 17χρονο που βρέθηκε νεκρός με τραύμα από σφαίρα στο κεφάλι. Μάρτυρας – «κλειδί» θεωρείται ο 14χρονος αδερφός του, καθώς ήταν ο τελευταίος άνθρωπος που τον είδε ζωντανό. 

Ο 17χρονος με τον 14χρονο αδερφό του είχαν πάει να μαζέψουν τα πρόβατα που έχει η οικογένεια. Ο 17χρονος βρέθηκε νεκρός με τραύμα από σφαίρα στο κεφάλι περίπου στις 17:00 στη θέση Λούτσα της Μάνδρας Αττικής, από κάποιον περαστικό που ειδοποίησε τις Αρχές. 

Κοντά στον 17χρονο βρέθηκαν δύο κάλυκες από κυνηγετικό όπλο, αν και ο πατέρας τόνισε στην κατάθεσή του ότι στο σπίτι δεν είχαν καραμπίνα. Τόσο ο 14χρονος, όσο και ο πατέρας των δύο παιδιών, βρίσκονταν όλο το βράδυ της Πέμπτης (03.11.2022) δίνοντας κατάθεση. 

Ο 14χρονος φέρεται να δήλωσε ότι ενώ ήταν μαζί με τον 17χρονο αδερφό του, κάποια στιγμή τα παιδιά χάθηκαν μέσα στο δάσος. Μην μπορώντας να εντοπίσει τον 17χρονο αδερφό του, ο 14χρονος φέρεται να γύρισε στο σπίτι. 

Υπενθυμίζεται ότι οι Αρχές είχαν επικεντρωθεί στην αναζήτηση του 14χρονου αδερφού του, ο οποίος εντέλει εντοπίστηκε και μεταφέρθηκε στο αστυνομικό τμήμα. Θεωρείται μάλιστα μάρτυρας -«κλειδί» στην υπόθεση, καθώς ήταν ο τελευταίος άνθρωπος που είδε τον 17χρονο ζωντανό. 

Αξίζει πάντως να σημειωθεί ότι οι Αρχές εκτιμούν πως είναι θέμα χρόνο η διαλεύκανση της υπόθεσης. 

Ρεπορτάζ: Μαρίνος Αλειφέρης 

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις