Ελλάδα

Ραφήνα: Η διαδρομή του τρόμου για τη 15χρονη που άρπαξε ο 38χρονος

Μία διαδρομή τρόμου έζησε, σύμφωνα με τις καταγγελίες της, το 15χρονο κορίτσι, όταν ένας 38χρονος την έβαλε μέσα στο αυτοκίνητό του σε μία ερημική τοποθεσία στη Λεωφόρο Δημοκρατίας στη Ραφήνα, όπως περιγράφει η ίδια.

Όλα ξεκίνησαν στην διασταύρωση της Εθνικής Αντιστάσεως με την Λεωφόρο Δημοκρατίας στη Ραφήνα, εκεί όπου ο 38χρονος σύμφωνα με τα όσα καταγγέλλει το ανήλικο κορίτσι την πλησίασε με το αυτοκίνητό του και την έβαλε βίαια μέσα.

Ο άντρας, σύμφωνα με όσα καταγγέλλει το κορίτσι στις αστυνομικές Αρχές, της έδειξε τα γεννητικά του όργανα προσπαθώντας να προβεί σε άσεμνες χειρονομίες εναντίον της.

Μπορεί η διαδρομή να διήρκησε ελάχιστα λεπτά, όμως στο μυαλό και στην ψυχή του κοριτσιού έχουν χαραχτεί ανεξίτηλα, καταγγέλλει η ίδια.

rafina roni newsit

Περίπου 400 μέτρα παρακάτω, η ανήλικη μαθήτρια κατάφερε να βγει από το αυτοκίνητο του 38χρονου στη διασταύρωση των οδων Σ. Κάνσου και Κ. Παράσχου, σε μία επίσης ερημική τοποθεσία, και άρχισε να φωνάζει βοήθεια προσπαθώντας με αυτό τον τρόπο να σώσει τη ζωή της.

xronos roni rafinarafina roni newsit

Το κορίτσι ανέφερε στους αστυνομικούς ότι ο 38χρονος σήμερα (20.10.2023) το μεσημέρι προσπάθησε να την αρπάξει και να την βάλει με το ζόρι μέσα στο αυτοκίνητό του προσπαθώντας να ασελγήσει εις βάρος της.

rafina roni newsit

Σύμφωνα με πληροφορίες, δεν είναι η πρώτη φορά που ο 38χρονος προχωρά σε μια τέτοια ενέργεια ενώ κάτοικοι του σημείου, όπου έγινε το περιστατικό, άκουσαν το παιδί να φωνάζει και βγήκαν έξω από τα σπίτια τους. Εκεί το είδαν κλαμμένο και σε κατάσταση σοκ, η 15χρονη περιέγραψε σε κάποιους από αυτούς τι είχε συμβεί.

Μάλιστα, όπως αποκάλυψε και η 15χρονη στους αστυνομικούς, κατά τη διάρκεια της διαδρομής του τρόμου ο 38χρονος της έδειξε τα γεννητικά του όργανα ενώ εκείνη προσπαθούσε με κάθε τρόπο να αποβιβαστεί από το αυτοκίνητο.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Δύο συλλήψεις στη Θεσσαλονίκη για τη δολοφονία του Σταύρου Δημοσθένους, προέδρου κυπριακής ποδοσφαιρικής ομάδας
Οι δύο άνδρες κατηγορούνται για συμμετοχή στη δολοφονία του Κύπριου προέδρου ποδοσφαιρικής ομάδας - Το είχαν πυροβολίσει εν ψυχρώ στο αυτοκίνητό του
Ο Σταύρος Δημοσθένους
Ανανεώθηκε πριν 12 λεπτά
Ξεκίνησε η λειτουργία του νέου ΤΕΠ στο νοσοκομείο Αττικόν - «Ιστορική μέρα για το ΕΣΥ» δήλωσε ο Άδωνις Γεωργιάδης
Στις 15 Οκτωβρίου, το νέο ΤΕΠ του νοσοκομείου εγκαινιάστηκε σε επίσημη τελετή, παρουσία του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, μαζί με τα εγκαίνια του νέου Ογκολογικού Κέντρου
 (ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ
Η Μυρσίνη Λοΐζου κατά του Ανδρέα Δρυμιώτη και της «Καθημερινής»: «Δεν έχω διατυπώσει ποτέ τέτοιο κείμενο»
«Θα παρακαλούσα την Καθημερινή, αν θέλει να σώσει την αξιοπιστία της, να αποβάλει από τις τάξεις της αυτούς που παριστάνουν τους δημοσιογράφους καθισμένοι σε μια οθόνη, ψαρεύοντας σαβούρες»
Η Μυρσίνη Λοΐζου 11
Αυξάνεται στα Χανιά από 10 σε 30 ευρώ το πρόστιμο για παράβαση της ελεγχόμενης στάθμευσης
Η αλλαγή αυτή απορρέει αποκλειστικά από τη νέα εθνική νομοθεσία και δεν αποτελεί απόφαση του Δήμου Χανίων, ο οποίος υποχρεούται στην εφαρμογή της όπως ορίζεται από το ισχύον θεσμικό πλαίσιο
Παρκάρισμα