Ελλάδα

Ραφήνα: «Ήταν η κακιά η ώρα» λένε οι κατηγορούμενοι για τη δολοφονία του 42χρονου

Στην «κακιά την ώρα» το ρίχνουν οι 24χρονοι που συνελήφθησαν για τη δολοφονία του 42χρονου στην Ραφήνα.

Οι συλληφθέντες υποστήριξαν πως έγινε παρεξήγηση στο μπαρ στην Ραφήνα, και μετά… η κακιά η ώρα τους έκανε να του στήσουν καρτέρι και να τον ξυλοκοπήσουν μέχρι να τον σκοτώσουν.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά μέχρι στιγμής και πρόκειται για δύο 24χρονους με Αλβανική καταγωγή.

Πληροφορίες αναφέρουν πως ο ένας είναι κηπουρός και ο άλλος υπάλληλος συνεργείου.

rafina dolofonoi rafina dolofonoi

Πως έφτασαν στην σύλληψη

Όπως έχει γίνει γνωστό, ο δρόμος των ερευνών άνοιξε από τα βίντεο από κάμερες ασφαλείας που κατέγραφαν δρόμους γύρω από το σημείο του φονικού ξυλοδαρμού.

Οι αστυνομικοί που έφτασαν στην πλατεία της Ραφήνας συγκέντρωσαν το υλικό και πήραν καταθέσεις από τους αυτόπτες μάρτυρες.  

Με αυτό τον τρόπο κατάφεραν να εντοπίσουν το όχημα διαφυγής των δραστών και κατά συνέπεια τον ιδιοκτήτη του.  

Είχε δοθεί σήμα επίσης από τις αστυνομικές αρχές σε όλους τους συνοριακούς σταθμούς για να διασφαλιστεί ότι δεν θα φύγουν εκτός συνόρων.    

Ρεπορτάζ: Μαρίνος Αλειφέρης

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Πάτρα: Βρέθηκε υλικό παιδικής πορνογραφίας σε σπίτι συνταξιούχου μαιευτήρα μετά από έφοδο της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος
Οι αστυνομικοί πέρασαν χειροπέδες στον 83χρονο και κατέσχεσαν ψηφιακό υλικό που, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, σχετίζεται με παιδική πορνογραφία
Παιδί
FT: Γιώργος Προκοπίου, ο Έλληνας εφοπλιστής που δεν λογαριάζει τους πυραύλους και τα drones στα Στενά του Ορμούζ
Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ενώ η πλειονότητα των πλοιοκτητών αποφεύγει τα Στενά του Ορμούζ εξαιτίας της σύγκρουσης με το Ιράν, η ναυτιλιακή εταιρεία Dynacom Tankers του Έλληνα εφοπλιστή συνεχίζει να δραστηριοποιείται στον κρίσιμο αυτό θαλάσσιο διάδρομο
Ο Έλληνας εφοπλιστής Γιώργος Προκοπίου 11