Ελλάδα

Ραφήνα: Νεκρός 38χρονος μετά από άγριο ξυλοδαρμό σε μπαρ

Νεκρός έπεσε μετά από άγριο ξυλοδαρμό σε μπαρ στην κεντρική πλατεία της Ραφήνας ένας 38χρονος μετά από επίθεση από τέσσερα άτομα.

Ο 38χρονος ήταν στο μπαρ μαζί με μια φίλη του. Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά  άνδρας πηγαίνοντας στην τουαλέτα κατά λάθος σκούντηξε κάποιον, ο οποίος και του είπε να βγουν έξω για να… λογαριαστούν. Αυτός βγαίνει έξω και εκεί τον περίμεναν συνολικά τέσσερα άτομα που άρχισαν να τον ξυλοκοπούν άγρια. Μάλιστα τον χτύπησαν με μπουνιές και με σιδερογροθιά.α με συνέπεια να τραυματιστεί σοβαρά στο κεφάλι. Σύμφωνα με πληροφορίες είχε κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και ακατάσχετη αιμορραγία.

Γυρω στις 3 τα ξημερώματα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Ερυθρός Σταυρός, τον διασωλήνωσαν άμεσα και παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες των γιατρών υπέκυψε στα τραύματά του.

Η ΕΛΑΣ και συγκεκριμένα το ΑΤ Ραφήνας έχει ξεκινήσει έρευνα για την ταυτοποίηση, τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών. Κάποιοι μάλιστα είναι γνωστοί. 

Ρεπορτάζ: Μαρίνος Αλειφέρης

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Συνελήφθησαν 2 αρχαιοκάπηλοι που άνοιξαν τούνελ βάθους 12 μέτρων στη Φωκίδα – Έψαχναν αρχαία νομίσματα
Το τούνελ των 12 μέτρων είχε φώτα, ρεύμα, εξαερισμό, καθώς και ανελκυστήρα για να ανεβαίνουν και να κατεβαίνουν οι συλληφθέντες, ενώ παράλληλα διερευνάται το εάν τελικά βρέθηκε κάτι
Το τούνελ 12 μέτρων στη Φωκίδα
«Έστειλα το επίμαχο βίντεο AI με τον 11χρονο στον ξάδερφό του επειδή μου φάνηκε λάθος» λέει ο 13χρονος που κατηγορείται
Η οικογένεια του 11χρονου ζήτησε τη δίωξη του 13χρονου για πορνογραφία ανηλίκων - «Δεν είχα κανέναν λόγο να δημιουργήσω τέτοιο περιεχόμενο, δεν είχα κανένα σχετικό υλικό στην κατοχή μου» υποστηρίζει ο ανήλικος
Παιδί
2
Η καταγγελία του Γιώργου Μαζωνάκη για εισβολείς σπίτι του - «Ο φόβος μου μεγιστοποιείται επειδή έχω σκληρή δικαστική αντιδικία με την οικογένειά μου»
Όπως προκύπτει, φέρεται να υπάρχει σύνδεση ανάμεσα στην τοποθέτηση κοριού το 2023 και τις ύποπτες κινήσεις που περιέγραψε ο τραγουδιστής στον κήπο του σπιτιού του, δυο χρόνια μετά
Ο Γιώργος Μαζωνάκης