Τρίτη, 19 Μαρ.
13oC Αθήνα

Ραφήνα: Ούτε μύγα δεν σκοτώνουν μ’ αυτόν τον τρόπο λένε συγγενείς του 42χρονου

Ραφήνα: Ούτε μύγα δεν σκοτώνουν μ’ αυτόν τον τρόπο λένε συγγενείς του 42χρονου

«Ούτε μύγα δεν σκοτώνουν με τον τρόπο που δολοφόνησαν το παιδί μου», λέει με τρεμάμενη φωνή στο newsit.gr συγγενικό πρόσωπο του 42χρονου που ξυλοκοπήθηκε μέχρι θανάτου από μια ομάδα πέντε ατόμων έξω από μπαρ στην πλατεία της Ραφήνας, τα ξημερώματα της Κυριακής (26.06.2022).   

Η μητέρα του, η γυναίκα που έχασε τόσο πρόωρα και άδικα το γιο της, δεν μπορεί να συνειδητοποιήσει το κακό που βρήκε την οικογένειά της. Ο Δημήτρης της, βγήκε το Σάββατο το βράδυ για ένα ποτό με φίλους του σε μπαρ της Ραφήνας και δεν θα τον ξαναδεί ποτέ. 

Ο πόνος και ο θρήνος κυριαρχούν στη ψύχη συγγενών και φίλων του θύματος της δολοφονικής ενέδρας στη Ραφήνα. Το μόνο που θέλουν είναι να βρεθούν και να τιμωρηθούν οι δολοφόνοι του 42χρονου. «Τι μπορεί να πει μια μάνα που έχασε το παιδί της με αυτόν τον τρόπο. Δεν ξέρω τι έγινε. Η αστυνομία να βρει τους δολοφόνους. Ούτε μύγα δεν σκοτώνεις με αυτό το τρόπο», λέει το συγγενικό πρόσωπο που μίλησε στο newsit.gr. 

Σημείωση: Εκ παραδρομής μεταδόθηκε νωρίτερα ότι οι δηλώσεις έγιναν από τη μητέρα του άτυχου 42χρονου, όπως ανήκουν σε συγγενικό του πρόσωπο. Το newsit.gr ζητά συγγνώμη για το λάθος. 

Μέχρι στιγμής για το θάνατο του 42χρονου έχουν συλληφθεί δύο εκ των πέντε ατόμων που συμμετείχαν στη φονική συμπλοκή. Και οι δύο τους είναι αλλοδαποί και ηλικίας 24 ετών.

Ο ένας εξ αυτών είναι κηπουρός στο επάγγελμα, ενώ ο άλλος υπάλληλος σε συνεργείο αυτοκινήτων. Μετά την έκταση που πήρε το θέμα και τις έρευνες των αστυνομικών, οι δύο συλληφθέντες πήγα στον αστυνομικό τμήμα της Ραφήνας και παραδόθηκαν.

Έτσι οι αστυνομικές αρχές αναζητούν άλλα τρία άτομα, ενώ οι από τις κάμερες ασφαλείας της περιοχής αλλά και τις καταθέσεις των αυτοπτών μαρτύρων έχουν και το αυτοκίνητο με το οποίο διέφυγαν οι δράστες. 

Το χρονικό 

Όλα ξεκίνησαν τα ξημερώματα της Κυριακής όταν ο 42χρονος διαπληκτίστηκε με τους πέντε αλλοδαπούς σε μπαρ της Ραφήνας.

Όλα ξεκίνησαν από μια μικρή παρεξήγηση έξω από την τουαλέτα του καταστήματος.

Στη συνέχεια, η ένταση μεταφέρθηκε έξω από το μαγαζί, όπου οι δράστες περίμεναν τον 42χρονο, του επιτέθηκαν και τον ξυλοκόπησαν, σκοτώνοντας τον.

Τα περισσότερα χτυπήματα, όπως φαίνεται, ο 42χρονος τα δέχτηκε με σιδηρογροθιά. 

Στο σημείο όπου έπεσε νεκρός γιατί «ήταν η κακιά η ώρα» όπως είπαν οι δυο συλληφθέντες, δυο 24χρονοι, φίλοι του άτυχου 42χρονου άφησαν ένα λευκό τριαντάφυλλο στη μνήμη του. 

Αναστασία Σταματοπούλου

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις