Παρασκευή, 29 Μαρ.
24oC Αθήνα

Ράινς Πρίμπους: Ο θρήσκος προσωπάρχης του Ντόναλντ Τραμπ [pics]

Ράινς Πρίμπους: Ο θρήσκος προσωπάρχης του Ντόναλντ Τραμπ [pics]

Ο Ελληνοαμερικανός Ράιαν Πρίμπους, ο νέος προσωπάρχης του Λευκού Οίκου, ο άνθρωπος που θα γίνει… γέφυρα ανάμεσα στον Ντόναλντ Τραμπ και τον Πολ Ράιαν, επικεφαλής των Ρεπουμπλικάνων στο Κογκρέσο, δεν έχει στενούς δεσμούς μόνο με την Ελλάδα αλλά και με το Πατριαρχείο.

Ο νέος προσωπάρχης του Λευκού Οίκου είναι «οφικιάλιος» του Οικουμενικού Πατριαρχείου με το οφίκιο του «Άρχοντος Νομοφύλακος», τίτλο που του έχει απονείμει ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος. Μάλιστα, το Πατριαρχικό Πιτάκιο το έχει κρεμασμένο μέσα στο γραφείο του.

Φωτογραφίες που φέρνει στο φως το neakriti.gr δείχνουν τον Ράιαν Πρίμπους στην τελετή που έγινε στη Νέα Υόρκη από την Ελληνορθόδοξη Αρχιεπισκοπή Αμερικής για την απονομή του οφίτσιου του «Άρχοντος Νομοφύλακος» στον Ράινς Πρίμπους, μεταξύ άλλων οφικιάλιων Ελληνορθόδοξων ομογενών.

Σε μια από τις φωτογραφίες ο Πρίμπους λαμβάνει τη Θεία Κοινωνία. Ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος έστειλε συγχαρητήρια επιστολή στον Ράινς Πρίμπους για τον διορισμό του στη θέση του προσωπάρχη του Λευκού Οίκου.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε