Ελλάδα

Ράμπα για ΑΜΕΑ στον Άγνωστο Στρατιώτη [Pics]

Ράμπα για να έχουν την δυνατότητα πρόσβασης στο χώρο του Μνημείου του Άγνωστου Στρατιώτη άνθρωποι με αναπηρία κατασκευάστηκε τις προηγούμενες ημέρες από τον Δήμο Αθηναίων.
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Πριν από μερικές μέρες είχε προκαλέσει αίσθηση η εικόνα του παραολυμπιονίκη στην κολύμβηση Δημήτρη Καρυπίδη που προσπάθησε αλλά δεν κατάφερε να φτάσει ως το μνημείο.

Σχεδόν ταυτόχρονα, με εντολή του δημάρχου Αθηναίων Κώστα Μπακογιάννη, ξεκίνησε η κατασκευή της ράμπας που ολοκληρώθηκε ήδη από την αρμόδια Διεύθυνση.

rampa

Το επόμενο διάστημα όπως προκύπτει κι από το τεχνικό πρόγραμμα ύψους 264 εκατομμυρίων ευρώ που ψηφίστηκε πριν από μερικές μέρες από το Δημοτικό Συμβούλιο της Αθήνας προβλέπονται, μεταξύ άλλων, παρεμβάσεις σε πεζοδρόμια που θα ανακατασκευαστούν ή θα κατασκευαστούν εξ αρχής αλλά και συνολικότερες αναπλάσεις που αφορούν στην προσβασιμότητα στο κέντρο αλλά και στις επτά Δημοτικές Κοινότητες της Αθήνας.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
«Είδα τη ζωή να περνά από μπροστά μου» λέει ο φοιτητής που τραυματίστηκε από τσεκούρι στα επεισόδια στου Ζωγράφου
«Ήταν μία μολότοφ που έπεσε πάνω στα κάγκελα και ένας φοιτητής ήταν μπροστά και άρπαξε ολόκληρος, από το πόδι μέχρι το κεφάλι είχε αρπάξει» λέει στο Mega και συγκλονίζει ο φοιτητής του ΕΚΠΑ
Ζωγράφου
Από 200 μέχρι 700 ευρώ τον μήνα έδινε το κύκλωμα της Θεσσαλονίκης στον γνωστό ηθοποιό που λειτουργούσε ως «αχυράνθρωπος»
Ο ηθοποιός και μοντέλο ομολόγησε ότι τον προσέγγισαν επειδή είχε οικονομικό πρόβλημα, γνωστός δικηγόρος ανάμεσα στους εμπλεκόμενους - Από βδομάδα οι απολογίες των 16 που παραμένουν υπό κράτηση, ελεύθεροι αφέθηκαν οι 2
Οι συλληφθέντες του κυκλώματος στην Θεσσαλονίκη, έξω από τα δικαστήρια
68
Υπόθεση Μαζωνάκη: Είχε γίνει και δεύτερη καταγγελία για το ιατρείο της Καρνεάδου – Νέοι διάλογοι «καίνε» την 56χρονη γιατρό
Ένα χρόνο πριν τον θάνατο του Γιώργου Μαζωνάκη, είχε σημειωθεί και άλλο ένα επικίνδυνο περιστατικό με 45χρονη που υποβλήθηκε σε πλασμαφαίρεση και κατέληξε στο νοσοκομείο
Γιώργος Μαζωνάκης, ιατρείο και 56χρονη γιατρός