Ελλάδα

Ράπτη: Στις 15 Απριλίου τα self test – Προειδοποίηση για το λιανεμπόριο

Σε περίπτωση που τα επιδημιολογικά δεδομένα υποδείξουν πως αυτό χρειάζεται, το λιανεμπόριο μπορεί να ξανακλείσει δήλωσε μιλώντας στον ΣΚΑΙ η υφυπουργός Υγείας Ζωή Ράπτη.

Είμαστε πράγματι σε ένα πάρα πολύ δύσκολο σημείο ειδικά στην Αττική αλλά και στην Θεσσαλονίκη όπως φαίνεται, τόνισε και πρόσθεσε πως «το επιδημιολογικό φορτίο έχει αυξηθεί, συνεχώς ενισχύεται το Εθνικό Σύστημα Υγείας».

Είπε ακόμα ότι περίπου στις 15 Απριλίου περιμένουμε τα self test. 

 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Πώς αποκαλύφθηκε η υπόθεση του Δανού δότη σπέρματος με καρκινικό γονίδιο και γιατί δεν ανιχνεύθηκε
«Το τελευταίο παιδί που γεννήθηκε στην Ελλάδα ήταν το 2017, αλλά ότι μέχρι εκείνη την περίοδο δεν είχε δημιουργηθεί η βάση, με την οποία μπορούσαμε να δούμε από πού προέρχεται το κάθε σπέρμα»
REUTERS