Πέμπτη, 28 Μαρ.
22oC Αθήνα

Ρατσιστικό παραλήρημα! Σώρρας: «Ύβρις να κάνουν οι ανάπηροι παραολυμπιάδα» [vid]

Ρατσιστικό παραλήρημα! Σώρρας: «Ύβρις να κάνουν οι ανάπηροι παραολυμπιάδα» [vid]

Χωρίς ίχνος ανθρωπισμού και σεβασμού για τους ανθρώπους με αναπηρίες ο «σωτήρας» των Ελλήνων Άρτεμης Σώρρας μοιράστηκε μαζί μας τις απόψεις του για τους Παραολυμπιακούς Αγώνες.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο Rizopoulospost, ο Αρτεμης Σώρρας, χαρακτηρίζει ύβρι για τους Ολύμπιους Αγώνες, όπως τους αποκαλεί να βλέπει κάνεις τους ανάπηρους να κάνουν παραολυμπιάδα! Τους αποκαλεί υβρίδια και ζώα και προκαλεί τουλάχιστον αποτροπιασμό ο τρόπος με τον οποίο εκφράζεται!

«Είναι ύβρις για τους Ολύμπιους Αγώνες να βλέπεις τους ανάπηρους όλους και να κάνουν Παραολυμπιάδα. Αυτό είναι μεγάλη προσβολή για τον άνθρωπο, γιατί σήμερα όλα αυτά τα υβρίδια και όλα αυτά τα ζώα φτιάχνουν τον πλανήτη των αναπήρων», δήλωσε ο Σώρρας.

Και προσθέτει χωρίς ίχνος ανθρωπιάς: «Τι δουλειά έχει λοιπόν ένας ανάπηρος να κάνει παραολυμπιακή; Πρέπει να γνωρίζετε ότι έδωσαν 2800 μετάλλια σε ανάπηρους και 1700 σε κανονικούς ανθρώπους με ότι αυτό συνεπάγεται. Αυτό είναι προσβολή για τον άνθρωπο και τους Ολύμπιους Αγώνες. Θα πρέπει να σεβαστούν όλα τα καθάρματα αυτά. Γι αυτό και οι Ολύμπιοι Αγώνες γίνονταν κάθε 7 χρόνια και το σύμβολο ήταν οι 7 ολυμπιακοί κύκλοι».

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε