Ελλάδα

Ρεκόρ κρουσμάτων και σήμερα – Ίσως αγγίξουν τις 4.000

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Συναγερμός έχει σημάνει στις υγειονομικές αρχές από το νέο ρεκόρ κρουσμάτων που αναμένεται να καταγραφεί σήμερα. 

Οι πληροφορίες που μετέδωσε νωρίτερα και το newsit.gr αναφέρουν ότι την σημερινά κρούσματα θα καταρρίψουν το ρεκόρ των 3.465 κρουσμάτων που είχαν καταγραφεί στις 17 Μαρτίου να καταγραφόταν για το 2021.

Τα νέα από την εικόνα των κρουσμάτων σήμερα αλλά και των διασωληνωμένων είναι πολύ δυσάρεστα. Έτσι δεν αποκλείεται να δούμε σήμερα τα κρούσματα να ξεπερνούν κατά πολύ τις 3.500 και να αγγίζουν τις 4.000. 

Click4More Νέο τσουνάμι κρουσμάτων αναμένεται σήμερα – Βουλιάζουν από εισαγωγές τα νοσοκομεία

Η χθεσινή ημέρα δεν ήταν ενδεικτική για την πορεία της πανδημίας καθώς είχε προηγηθεί το Σαββατοκύριακο που γίνονται λιγότερα τεστ. Για τον λόγο αυτό εκτινάχθηκε και η θετικότητα πάνω από το 12%. 

Χθες καταγράφηκαν 1.707 κρούσματα κορονοϊού και 14.074 τεστ και οι διασωληνωμένοι ήταν 681. Ειδικά για τους τελευταίους δεν αποκλείεται να δούμε τον αριθμό 7 μπροστά, ενώ ενδεικτική ήταν η δήλωση της Προέδρου των Νοσοκομειακών Γιατρών Αθήνας και Πειραιά, Ματίνας Παγώνη ότι δεν αποκλείεται να δούμε και 1.000 διασωληνωμένους το επόμενο διάστημα.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Αναπάντητο το ερώτημα ποιος σκότωσε το βρέφος στην Κυψέλη - DNA για την πατρότητα των παιδιών
Οι τρεις κατηγορούμενοι θα βρεθούν και πάλι ενώπιον του ανακριτή - Το βασικό ερώτημα στο οποίο καλούνται να δώσουν απάντηση είναι ποιος, γιατί και κάτω από ποιες συνθήκες σκότωσε το βρέφος
Το ζευγάρι που διέμενε στο διαμέρισμα στην Κυψέλη, όπου εντοπίστηκε το δολοφονημένο βρέφος