Ελλάδα

Ρεκόρ κρουσμάτων και σήμερα – Ίσως αγγίξουν τις 4.000

Συναγερμός έχει σημάνει στις υγειονομικές αρχές από το νέο ρεκόρ κρουσμάτων που αναμένεται να καταγραφεί σήμερα. 

Οι πληροφορίες που μετέδωσε νωρίτερα και το newsit.gr αναφέρουν ότι την σημερινά κρούσματα θα καταρρίψουν το ρεκόρ των 3.465 κρουσμάτων που είχαν καταγραφεί στις 17 Μαρτίου να καταγραφόταν για το 2021.

Τα νέα από την εικόνα των κρουσμάτων σήμερα αλλά και των διασωληνωμένων είναι πολύ δυσάρεστα. Έτσι δεν αποκλείεται να δούμε σήμερα τα κρούσματα να ξεπερνούν κατά πολύ τις 3.500 και να αγγίζουν τις 4.000. 

Click4More Νέο τσουνάμι κρουσμάτων αναμένεται σήμερα – Βουλιάζουν από εισαγωγές τα νοσοκομεία

Η χθεσινή ημέρα δεν ήταν ενδεικτική για την πορεία της πανδημίας καθώς είχε προηγηθεί το Σαββατοκύριακο που γίνονται λιγότερα τεστ. Για τον λόγο αυτό εκτινάχθηκε και η θετικότητα πάνω από το 12%. 

Χθες καταγράφηκαν 1.707 κρούσματα κορονοϊού και 14.074 τεστ και οι διασωληνωμένοι ήταν 681. Ειδικά για τους τελευταίους δεν αποκλείεται να δούμε τον αριθμό 7 μπροστά, ενώ ενδεικτική ήταν η δήλωση της Προέδρου των Νοσοκομειακών Γιατρών Αθήνας και Πειραιά, Ματίνας Παγώνη ότι δεν αποκλείεται να δούμε και 1.000 διασωληνωμένους το επόμενο διάστημα.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Φωτιά στη Βουρβουρού Χαλκιδικής: Συνελήφθη 45χρονος ύποπτος για εμπρησμό – Έπεσε σε αντιφάσεις κατά την προανάκριση
Η φωτιά στη Βουρβουρού εκδηλώθηκε χθες το μεσημέρι και πλέον είναι χωρίς ενεργό μέτωπο μετά από μεγάλες προσπάθειες επίγειων και εναέριων δυνάμεων
Φωτιά στη Βουρβουρού Χαλκιδικής
Γιατί οι πυρκαγιές σε Χαλκιδική και Ιεράπετρα είχαν διαφορετική εικόνα - Τα δύο πρόσωπα του ίδιου φαινομένου
Οι δύο περιπτώσεις πυρκαγιών, υπενθυμίζουν πως η συμπεριφορά μιας φωτιάς εξαρτάται από τη σχέση μεταξύ δύο «δυνάμεων» - Της «δύναμης» της φωτιάς (πόσο έντονη είναι η καύση) και της «δύναμης» του ανέμου
Φωτιά στη Βουρβουρού Χαλκιδικής