Ελλάδα

Ρεβεγιόν έως τις 22:00 αλλιώς διανυκτέρευση – Καμία χαλάρωση στη νυχτερινή κυκλοφορία

Όσο άλλαξε (για το click away) άλλαξε το ωράριο της νυχτερινής κυκλοφορίας. Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά η απαγόρευση θα μείνει ως έχει διεμήνυσε ο Στέλιος Πέτσας, βάζοντας τέλος στα σενάρια για πιο ελαστικό ωράριο τις γιορτές. Εισήγηση των λοιμωξιολόγων να μην υπάρξει καμία χαλάρωση.
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Ξεχάστε την κυκλοφορία αργά το βράδυ τα Χριστούγεννα ή την Πρωτοχρονιά. Το ωράριο σε ό,τι αφορά στη νυχτερινή κυκλοφορία δεν θα αλλάξει, πέρα από τη μετάθεση κατά μια ώρα (από τις 21:00 μετατέθηκε για τις 22:00) εξαιτίας του click away και των μαγαζιών που ανοίγουν μόνο για τις παραδόσεις.

Αυτά τα Χριστούγεννα θα είναι διαφορετικά, αλλά δεν θα έχουν ξενύχτια. Όχι εκτός σπιτιού τουλάχιστον. Μπορεί οι σκέψεις της κυβέρνησης που είχαν… διαρρεύσει να ανέφεραν πως μπορεί να άλλαζε κάπως το ωράριο για τη νυχτερινή κυκλοφορία, αλλά αυτό δεν θα γίνει. Τουλάχιστον σύμφωνα με όσα δήλωσε το Σάββατο (11.12.2020) ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας μιλώντας στην τηλεόραση του ΑΝΤ1.

Click4more Έτσι θα κλείνετε ραντεβού για το εμβόλιο

Εξαιτίας του click away και για να εξυπηρετηθούν καταναλωτές, εργαζόμενοι και επιχειρηματίες, η κυβέρνηση διεύρυνε το ωράριο κυκλοφορίας και από την Κυριακή η απαγόρευση θα ισχύει από τις 22:00 έως τις 05:00. Αλλά θα είναι η μοναδική αλλαγή που θα γίνει, είπε ο Στέλιος Πέτσσς.

«Δεν πρόκειται να διευρυνθεί άλλο το ωράριο για τις μετακινήσεις. Είπαμε ότι εφόσον ανοίγει το λιανεμπόριο για click away, μεταθέτουμε την απαγόρευση κυκλοφορίας από τις 21:00 στις 22:00 το βράδυ. Άρα, η απαγόρευση από αύριο βράδυ Κυριακής και μέχρι τις 7 Ιανουαρίου, θα ισχύει από τις 22:00 μέχρι τις 05:00 το πρωί», είπε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος και πρόσθεσε: «Η απάντηση στο ερώτημα πώς θα κάνουμε ρεβεγιόν, είναι με ασφάλεια».

«Καμία χαλάρωση»

Και ενώ ο Στέλιος Πέτσας ουσιαστικά ανακοίνωσε ότι τα ρεβεγιόν των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς θα διαρκέσουν έως τις… 22:00 αλλιώς όσοι πάνε σε φιλικά ή συγγενικά σπίτια (μέχρι 9 άτομα μην ξεχνιόμαστε και μόνο από δυο νοικοκυριά) θα πρέπει να… διανυκτερεύσουν εκεί, η Αναστασία Κοτανίδου δήλωνε ότι ήταν η πρόταση της Επιτροπής να μην υπάρξει καμία χαλάρωση!

Click4more Γεωργιάδης: Αν γεμίσει η Ερμού, τέλος το click away – Όχι παιχνίδια στα σούπερ μάρκετ

«Η σύσταση της επιτροπής των λοιμωξιολόγων ήταν να μην υπάρξει καμία χαλάρωση στο ωράριο για το ρεβεγιόν των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, από εκεί και πέρα η κυβέρνηση αποφασίζει», τόνισε η Πρόεδρος της ελληνικής εταιρείας εντατικής θεραπείας μιλώντας στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΙ. 

Σε ό,τι αφορά τα θετικά νέα η Αναστασία Κοτανίδου έκανε γνωστό ότι «χθες για πρώτη φόρα είχαμε 65 εξιτήρια παραπάνω από ό,τι εισαγωγές σε όλη τη χώρα (…) Αν συνεχίσουμε έτσι, την εβδομάδα που έρχεται από Δεύτερα θα έχουμε πολύ θετικά αποτελέσματα».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
«Έκραξαν» Ελληνίδα influencer που έγινε viral: «Ξέρεις πόσο κουραστικό είναι να ανεβάζεις 20 βιντεάκια την μέρα;»
Μετά τα εκατοντάδες αρνητικά σχόλια που δέχτηκε, η influencer διέγραψε το βίντεο και στη συνέχεια δημοσίευσε ένα άλλο post ζητώντας συγγνώμη σε όσους προσβλήθηκαν από την φράση που είπε
Influencer
«Ο Γιώργος Μαζωνάκης ήταν μιάμιση ώρα χωρίς τις αισθήσεις του στο ιατρείο» αποκαλύπτει ο δικηγόρος του αξέχαστου τραγουδιστή
«Αυτό που προκύπτει από τη δικογραφία, είναι ότι έγινε μια προσπάθεια να διαγραφούν όλα τα αρχεία των πελατών του συγκεκριμένου ιατρείου και έγινε και μια προσπάθεια καθαρισμού του χώρου», λέει ακόμη ο Χαράλαμπος Λυκούδης
Γιώργος Μαζωνάκης
18
Γιώργος Μαζωνάκης: Η ΑΑΔΕ κάνει «φύλλο και φτερό» την κλινική – Στο μικροσκόπιο λογαριασμοί και σκληροί δίσκοι
Νέος κύκλος ερευνών μετά τον θάνατο του τραγουδιστή - Ο φορολογικός έλεγχος, τα ερωτήματα για τις κρίσιμες ώρες στην κλινική και οι κινήσεις του ΙΣΑ για τους δύο γιατρούς
Γιώργος Μαζωνάκης: Η ΑΑΔΕ κάνει «φύλλο και φτερό» την κλινική – Στο μικροσκόπιο λογαριασμοί και σκληροί δίσκοι
Η στιγμή που ταξί μεταφέρει τον Γιώργο Μαζωνάκη στην κλινική στο Κολωνάκι, λίγο πριν πεθάνει - Δείτε βίντεο
Ο ιδιοκτήτης του ταξί που εντοπίστηκε από τις αστυνομικές και θα καταθέσει την ερχόμενη Δευτέρα, ανέφερε ότι μετέφερε τον γνωστό τραγουδιστή στις 13:55 το μεσημέρι της περασμένης Τετάρτης στο Κολώνακι
Γιώργος Μαζωνάκης