Σάββατο, 4 Μαΐ
20oC Αθήνα

Ρίο – Αντίρριο: Εικόνες που κόβουν την ανάσα με τους Γάλλους αλπινιστές σκαρφαλωμένους στη γέφυρα

Ρίο – Αντίρριο: Εικόνες που κόβουν την ανάσα με τους Γάλλους αλπινιστές σκαρφαλωμένους στη γέφυρα

Οι παλάμες ιδρώνουν μόνο στη θέα των (εντυπωσιακών κατά τ’ άλλα) φωτογραφιών. Επτά Γάλλοι αλπινιστές σκαρφαλωμένοι πάνω στα σύρματα και τους πυλώνες της γέφυρας Ρίου – Αντιρρίου!

Η γέφυρα Ρίου – Αντιρρίου που είναι από μόνη της εντυπωσιακή. Φανταστείτε να βλέπει κανείς επτά ανθρώπους να αναρριχώνται εκατοντάδες μέτρα από το έδαφος.

Τις εικόνες που κόβουν την ανάσα έδωσε σήμερα (04.07.2023) στη δημοσιότητα η Γέφυρα, παραχωρησιούχος εταιρεία της Ζεύξης Ρίου-Αντιρρίου.

Είναι εικόνες από τις εργασίες επιθεώρησης και συντήρησης των καλωδίων και των εξωτερικών επιφανειών των πυλώνων της γέφυρας από Γάλλους αλπινιστές.

Ομάδα 7 αλπινιστών με υψηλή εξειδίκευση ήρθε όπως κάθε καλοκαίρι από τη Γαλλία αποκλειστικά για την επιθεώρηση και τις εργασίες συντήρησης καλωδίων και πυλώνων, καθώς είναι απαραίτητη η χρήση εξαιρετικά έμπειρου προσωπικού για την πραγματοποίηση των απαιτητικών αυτών τεχνικών παρακολουθήσεων.

Οι εργασίες της ομάδας αλπινιστών αναμένεται να ολοκληρωθούν έως τις αρχές Αυγούστου. Κατά τη διάρκεια των εργασιών συντήρησης, η κίνηση στη γέφυρα Ρίου – Αντιρρίου διεξάγεται κανονικά.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις