Παρασκευή, 26 Απρ.
17oC Αθήνα

Rise ως την κορυφή με έναν από τους καλύτερους εργοδότες για τη νέα γενιά, την Coca-Cola Τρία Έψιλον

Rise ως την κορυφή με έναν από τους καλύτερους εργοδότες για τη νέα γενιά, την Coca-Cola Τρία Έψιλον

Η Coca-Cola Τρία Έψιλον βρίσκεται για 5η συνεχόμενη χρονιά ανάμεσα στους κορυφαίους εργοδότες επιλογής για τη νέα γενιά. Και αυτό μόνο τυχαίο δεν είναι. Γιατί μιλάμε για μια εταιρεία που όχι μόνο προσφέρει κίνητρα και εξαιρετικό περιβάλλον στους εργαζόμενούς της, αλλά γιατί είναι μια εταιρεία που ανοίγει δρόμους εξέλιξης σε νέους ανθρώπους.

Και πως το κάνει αυτό η Coca-Cola Τρία Έψιλον; Με το πρόγραμμα Rise Management Trainee. Ένα πρόγραμμα που όχι μόνο διευρύνει τους ορίζοντες για νέους ανθρώπους αλλά τους δίνει και την ευκαιρία να δείξουν τι αξίζουν και πόσο ψηλά μπορούν να φτάσουν.

Για πολλούς από αυτούς τους νέους ανθρώπους, για ανθρώπους με πτυχίο πανεπιστημίου, το πρόγραμμα Rise Management Trainee είναι η ευκαιρία που ζητούν για να κάνουν το κάτι παραπάνω. Γιατί πλέον τα πράγματα στην αγορά εργασίας μπορούν να αποδειχτούν εξαιρετικά δύσκολα, ειδικά για νέους ανθρώπους που μόλις ξεκινούν την επαγγελματική τους σταδιοδρομία. Το πρόγραμμα της Coca-Cola Τρία Έψιλον δίνει στους συμμετέχοντες ευκαιρία να δείξει τις ικανότητές του, του προσφέρει ένα περιβάλλον όπου μπορεί να δημιουργήσει.

Στο Rise Management Trainee Πρόγραμμα μπορεί να συμμετάσχει όποιος είναι απόφοιτος πανεπιστημίου, με μέχρι και δύο χρόνια εργασιακή εμπειρία, έχει άριστες γνώσεις ελληνικής και αγγλικής γλώσσας, δεξιότητες χρήσης ηλεκτρονικού υπολογιστή (Windows, MS Office)

Μέσα από το Rise Management Trainee, η Coca-Cola Τρία Έψιλον «χτίζει» όχι μόνο το μέλλον των συμμετεχόντων αλλά και το δικό της. Γιατί η νέα γενιά στελεχών της εταιρείας προέρχεται ακριβώς από τέτοιους νέους απόφοιτους. Μέσα από το πρόγραμμα Rise Management Trainee, τα τελευταία 29 χρόνια περισσότεροι από 150 νέοι έχουν σταδιοδρομήσει τόσο μέσα στην εταιρεία όσο και ευρύτερα στον Όμιλο Coca-Cola HBC, αναλαμβάνοντας υψηλόβαθμες θέσεις.

Όλα ξεκινούν από δύο πλούσια -σε γνώση, προκλήσεις και επαγγελματικές εμπειρίες- χρόνια. Οι συμμετέχοντες γνωρίζουν από κοντά τη δραστηριότητα και τη συνολική λειτουργία της εταιρείας και έχουν ατομικό πλάνο ανάπτυξης που περιλαμβάνει ευκαιρίες εκπαίδευσης και άμεση ανάθεση projects, με στόχο την απόκτηση επαγγελματικής εμπειρίας σε πρακτικό επίπεδο, καθώς και αξιολόγηση της απόδοσης, ώστε να αναλάβουν μία θέση εργασίας μετά την ολοκλήρωση του προγράμματος.

«Με το πρόγραμμα Rise Management Trainee αναζητάμε την επόμενη γενιά στελεχών της εταιρείας.  Στην Coca-Cola Τρία Έψιλον θέλουμε να προσελκύουμε ταλαντούχους νέους με πάθος και όρεξη για εξέλιξη και τους δίνουμε την ώθηση που χρειάζονται για να κάνουν όλα όσα αγαπούν», τόνισε η Σοφία Κάντα, Διευθύντρια Ανθρώπινου Δυναμικού της Coca-Cola Τρία Έψιλον.

Είπαν για το Rise Management Trainee

Είχα τελειώσει το μεταπτυχιακό μου και ήμουν σε αναζήτηση“, θυμάται ο Νίκος Παπανδριανός, Commercial Management Trainee 2017. “Είχα ξεκινήσει με πρώτο πτυχίο Φυσική, μετά Οικονομικά. Με τράβηξε το γεγονός ότι το Rise απευθυνόταν σε νέους αποφοίτους αποκλειστικά και δεν απαιτούσε εργασιακή εμπειρία, ούτε πτυχίο σε έναν συγκεκριμένο κλάδο“. Ο Αργύρης Μουστάκας, Supply Chain Management Trainee 2017, σπούδασε Ηλεκτρολόγος Μηχανικός στην Αγγλία, όμως ήθελε να γυρίσει στην Ελλάδα. Έψαχνε για δουλειές και είχε αρχίσει να απογοητεύεται. “Είδα τη διαφήμιση της Coca-Cola Τρία Έψιλον, εντυπωσιάστηκα γιατί δεν περίμενα ότι έχουμε τέτοια προγράμματα στη χώρα μας, και έκανα αίτηση“.

Περνώντας με επιτυχία τη διαδικασία επιλογής μέσα από προσωπικές συνεντεύξεις, τεστ δεξιοτήτων και ολοήμερο Κέντρο Αξιολόγησης σε ρεαλιστικές συνθήκες εργασίας, επιλέγονται οι Management Trainees που θα ξεκινήσουν τη διετή διαδρομή στην Coca-Cola Τρία Έψιλον, μια εταιρεία 1.500 εργαζομένων,  με  πάνω από το 50% να ανήκει στη Γενιά Υ

Το Rise σου δίνει την αίσθηση ότι μπορεί να ανακαλύψεις και πράγματα που δεν περίμενες για το πού θες ή πού μπορείς να φτάσεις“, τονίζει ο Νίκος Παπανδριανός. “Τελικά, σου δίνει αυτό που θέλει ένας νέος απόφοιτος, μία ευκαιρία. Μία ευκαιρία να δείξει πράγματα. Σου δίνει αυτή την ευκαιρία στο 100%, με υποστήριξη, σε έναν οργανισμό τεράστιο, με brands πασίγνωστα. Σου δίνει αυτή την ευκαιρία ανεξάρτητα από το πού τελείωσες, πώς τελείωσες, πότε τελείωσες“. Γιατί τελικά, όπως διαπιστώνει και ο Αργύρης Μουστάκας, «από τη στιγμή που σε έχει επιλέξει η εταιρεία, θα σε πιστέψει».

«Το πρόγραμμα Rise Management Trainee μού έδωσε την ευκαιρία να κάνω αυτό που αγαπώ και να εξελίσσομαι τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο καθημερινά. Έχοντας δίπλα μου ταλαντούχους ανθρώπους που είναι πρόθυμοι να με καθοδηγήσουν και να με υποστηρίξουν σε κάθε μου βήμα, ως μέντορες, νιώθω πλέον τη βεβαιότητα πως όλα μου τα όνειρα για το μέλλον θα γίνουν πραγματικότητα», Νάνσυ Κωνσταντέλλου HR Management Trainee 2018.

Δηλώσεις συμμετοχής για το Πρόγραμμα Rise Management Trainee γίνονται δεκτές μέχρι και τις 5 Μαΐου 2019, εδώ.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα, καθώς και αναλυτικές λεπτομέρειες και οδηγίες για όλη τη διαδικασία της επιλογής και της διετούς ανάπτυξης θα βρείτε εδώ.

Coca-Cola Τρία Έψιλον ανάμεσα στους καλύτερους εργοδότες

Η Coca-Cola Τρία Έψιλον είναι η μεγαλύτερη ελληνική εταιρεία μη-αλκοολούχων ποτών, η 7η μεγαλύτερη βιομηχανική επιχείρηση της χώρας και μία από τις 30 ταχύτερα αναπτυσσόμενες εταιρείες στην Ελλάδα, με 50 χρόνια δραστηριότητας στη χώρα. Η εταιρεία απασχολεί 1.500 εργαζόμενους.

Είναι εργοδότης επιλογής για τη γενιά Υ, μία γενιά από τις πιο απαιτητικές στην αγορά εργασίας. Είναι η γενιά που έχει γεννηθεί από το 1980 έως και το 2000 και αποτελεί αυτή τη στιγμή σε παγκόσμια κλίμακα, το πολυπληθέστερο και πιο παραγωγικό τμήμα της κοινωνίας. Μία δυναμική γενιά που έχει μεγαλώσει σε μία περίοδο εντυπωσιακών τεχνολογικών εξελίξεων αλλά και μέσα στα χρόνια μίας σοβαρής οικονομικής κρίσης, διαμορφώνοντας έτσι τις δικές της προτεραιότητες στην αναζήτηση του ιδανικού εργοδότη.

Οπότε, καταλαβαίνει κανείς ότι το να αναδείξει την Coca-Cola Τρία Έψιλον -μια τέτοια απαιτητική γενιά- σε έναν από τους καλύτερους εργοδότες για 5η συνεχή χρονιά, κάτι (σημαντικό) σημαίνει.

Οι ευκαιρίες ανάπτυξης που παρέχει μία εταιρεία, το πακέτο αμοιβών, η ενδιαφέρουσα και προκλητική εργασία, η ασφάλεια, η ισορροπία μεταξύ επαγγελματικής και προσωπικής ζωής αλλά και η κοινωνική ευαισθησία και η φήμη, είναι παράγοντες που κάνουν τη διαφορά. Όπως και οι δυνατότητες για μάθηση και γρήγορη επαγγελματική εξέλιξη, η ολοκληρωμένη στρατηγική παροχών και αμοιβών της εταιρείας στο πλαίσιο ενός ισορροπημένου εργασιακού περιβάλλοντος, αλλά και η εργασία για ένα χαρτοφυλάκιο προϊόντων χωρίς αντίστοιχο στην αγορά.

«Η συνεχής δυνατότητα για μάθηση και εξέλιξη αλλά και η ασφάλεια που αισθάνομαι ότι η εργασία μου και η προσπάθειά που κάνω αναγνωρίζεται, είναι αυτό που κάνει για μένα την Coca-Cola Τρία Έψιλον να ξεχωρίζει», εξηγεί η Φιλίππα Τσιλίκα, Customer Marketing Specialist της Coca-Cola Τρία Έψιλον και «εκπρόσωπος» της Γενιάς Υ στην εταιρεία.

«Όταν με ρωτάνε πού εργάζομαι, νιώθω υπερήφανη να λέω ότι εργάζομαι στην Coca-Cola Τρία Έψιλον. Γιατί ανήκω σε μία εταιρεία που έχει ένα πολύ δυναμικό χαρτοφυλάκιο και ένα εργασιακό περιβάλλον νεανικό και φιλικό στο οποίο θέλεις να έρχεσαι ευχάριστα κάθε μέρα», εξηγεί η Φιλίππα.

Η Σοφία Κάντα παραλαμβάνει το βραβείο

Σε μία εταιρεία, όπου πάνω το 50% των 1500 εργαζομένων ανήκει στη Γενιά Υ, οι λόγοι που την κάνουν εργοδότη επιλογής είναι σαφείς:

Αναζητά ανθρώπους με δυνατότητες και τους βοηθάει να ανακαλύψουν πού μπορούν να φτάσουν
Είναι ένας αξιόπιστος εργοδότης και οι άνθρωποί της νιώθουν σιγουριά και ασφάλεια σε ένα αξιοκρατικό περιβάλλον που η προσπάθεια ανταμείβεται
Έχει ένα ελκυστικό περιβάλλον εργασίας  με παροχές που κάνουν τη ζωή των ανθρώπων της καλύτερη
Τα προϊόντα της είναι συνδεδεμένα με στιγμές χαράς και διασκέδασης και το ίδιο κλίμα δημιουργείται καθημερινά μεταξύ των εργαζομένων στην εταιρεία
Πιστεύει στους ανθρώπους και κάνει τα πάντα για να τους ενδυναμώνει να πηγαίνουν μπροστά

Και κυρίως βρίσκεται δίπλα στη νέα γενιά για να χτίσει το μέλλον της στην Ελλάδα. Με το Πρόγραμμα Youth Empowered, προσφέρει  μία ολοκληρωμένη εμπειρία προετοιμασίας για την αγορά εργασίας, σε νέους 18-30 ετών. Το Youth Empowered αποτελεί το πιο ευρύ, ανοιχτό και δωρεάν πρόγραμμα του ιδιωτικού τομέα για την ενίσχυση της απασχολησιμότητας στην Ελλάδα, έχοντας προσφέρει δεξιότητες, καθοδήγηση και επαγγελματική δικτύωση σε περισσότερους από 6.000 νέους σε όλη τη χώρα!

Για να μάθετε περισσότερα για το εργασιακό περιβάλλον της CocaCola Τρία Έψιλον πατήστε εδώ.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις