Ελλάδα

Ρόδος: Ένας 19χρονος παρέσυρε με το αυτοκίνητο ζευγάρι Γερμανών τουριστών – Ακρωτηριάστηκε η γυναίκα

Ο νεαρός οδηγός προσπαθώντας να αποφύγει άλλο όχημα που έρχονταν από το αντίθετο ρεύμα ανέβηκε στο πεζοδρόμιο και παρέσυρε το ζευγάρι
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Ανατριχιαστικό τροχαίο ατύχημα στη Ρόδο σημειώθηκε το βράδυ της Παρασκευής (09/05/2025) λίγο μετά τις 9 όταν ένας 19χρονος παρέσυρε με το αυτοκίνητο ένα ζευγάρι Γερμανών τουριστών.

Σύμφωνα με την Ροδιακή το τροχαίο ατύχημα στη Ρόδο σημειώθηκε όταν ο 19χρονος οδηγός προσπαθώντας να αποφύγει άλλο όχημα που έρχονταν από το αντίθετο ρεύμα ανέβηκε στο πεζοδρόμιο και παρέσυρε ζευγάρι Γερμανών τουριστών.

Η γυναίκα τραυματίστηκε πολύ σοβαρά και ακρωτηριάστηκε στο κάτω άκρο ενώ ελαφρύτερα έχει χτυπήσει ο σύζυγός της.

Το ζευγάρι των τουριστών μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της Ρόδου όπου οι γιατροί δίνουν μάχη για ότι καλύτερο, ενώ ο 19χρονος συνελήφθη από τους αστυνομικούς της Τροχαίας Ρόδου.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Μητέρα επιτέθηκε στο ανήλικο παιδί της στους Αμπελόκηπους: Το χαστούκισε και το έριξε κάτω στον δρόμο - Δείτε βίντεο
Όταν αυτοκίνητο κόρναρε γιατί παρεμπόδιζαν την κυκλοφορία, η μητέρα χαστούκισε το παιδί, το έσπρωξε, με αποτέλεσμα να πέσει στο οδόστρωμα, και στη συνέχεια το σήκωσε, κρατώντας ένα τσιγάρο
Αμπελόκηποι