Ελλάδα

Ρόδος: Κατέρρευσε τμήμα εισόδου στο κτίριο του ΟΑΕΔ

Στη δίνη της κακοκαιρίας Bora ζει από το περασμένο Σάββατο (30.11.2024) η Ρόδος, με το νησί να ζει πρωτόγνωρες καταστάσεις με βιβλικές καταστροφές.

Σαν να μην έφταναν οι ζημιές από την κακοκαιρία, το πρωί της Δευτέρας (02.12.2024) κατέρρευσε τμήμα μπαλκονιού της κεντρικής εισόδου στην υπηρεσία του ΟΑΕΔ στη Ρόδο, στην οδό Θεμιστοκλέους Σοφούλη.

Οι υπάλληλοι και οι συναλλασσόμενοι ευτυχώς είχαν προλάβει να μπουν μέσα κι έτσι δεν υπήρξε κανένας τραυματισμός.

Το τμήμα της κεντρικής εισόδου κατέρρευσε στις 8.15 το πρωί, προκαλώντας αναστάτωση στο προσωπικό που εργάζεται στην υπηρεσία αλλά και στους συναλλασσόμενους.

Η υπηρεσία, σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, έχει διακόψει τη λειτουργία της προσωρινά, μέχρι να γίνουν οι απαραίτητοι έλεγχοι ασφαλείας από τους αρμόδιους τεχνικούς.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
«Μπαλάκι» οι ευθύνες για τον θάνατο της Μυρτούς στην Κεφαλονιά - Οι απολογίες, τα μηνύματα και οι τρεις συν ένας εμπλεκόμενοι
Μετά τις μαραθώνιες απολογίες των τριών κατηγορούμενων αναμένεται η απόφαση εισαγγελέα, στο στόχαστρο των αρχών είναι και ο 66χρονος που συνομιλούσε με την Μυρτώ το μοιραίο βράδυ
Η 19χρονη Μυρτώ