Ελλάδα

Ρόμπερτ Ουίλιαμς: Το «αντίο» του πρωθυπουργού στον συνθέτη του ύμνου της ΝΔ

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης έκανε ανάρτηση στο twitter, μετά την είδηση ότι έφυγε από τη ζωή ο τραγουδιστής Ρόμπερτ Ουίλιαμς.

«Αντίο στον Ρόμπερτ που με τους Poll συνόδεψε τα εφηβικά όνειρα μιας ολόκληρης γενιάς. Στον ευαίσθητο συνθέτη που δεν έπαψε ποτέ να τραγουδά για τους νέους. Αλλά και για τη ΝΔ που αγαπούσε και συνέθεσε τον ύμνο της. Παντοτινά νέες θα μείνουν οι νότες που μας αφήνει για συντροφιά».

Ο ύμνος της ΝΔ που συνέθεσε ο Ρόμπερτ Ουίλιαμς:

«Καρδιακός και ανεκτίμητος φίλος, πρωτοπόρος μουσικός, ταλαντούχος δημιουργός, συνθέτης και ερμηνευτής, που σφράγισε την εποχή της αθωότητάς μας, αλλά και τους αγώνες μας για μια Ελλάδα μεγάλη» γράφει μεταξύ άλλων ο καρδιακός φίλος του Ρόμπερτ Ουίλιαμς, Βαγγέλης Μεϊμαράκης.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Vangelis Meimarakis (@vmeimarakis)

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Μαίρη Λίντα: Η δολοφονία της μητέρας της που την σημάδεψε – Διαρρήκτες την χτύπησαν και την έκαψαν ζωντανή
Στην αρχή ο θάνατός της αποδόθηκε σε δυστύχημα αλλά γρήγορα αποκαλύφθηκαν οι φρικιαστικές κινήσεις των διαρρηκτών - Την δολοφόνησαν άγρια για να καλύψουν τα ίχνη τους
Μαίρη Λίντα
Μαίρη Λίντα: Η ανακοίνωση του Γηροκομείου Αθηνών – «Έφυγε ήρεμα και ειρηνικά, έχοντας στο πλευρό της την αγαπημένη της κόρη Ευαγγελία»
Το Γηροκομείο γνωστοποίησε το θλιβερό γεγονός και εύχεται «καλό κατευόδιο στο δρόμο της για τη γειτονιά των Αγγέλων, κοντά στους άλλους μεγάλους δημιουργούς του Ελληνικού τραγουδιού και του πολιτισμού»
Η Μαίρη Λίντα
Μύκονος: Εκατομμυριούχος influencer ο άνδρας που πόζαρε γυμνός μπροστά στο άγαλμα στη Μύκονο
Οι αρχές αναμένουν τις τοξικολογικές εξετάσεις για να διαπιστωθεί αν ήταν υπό την επήρεια αλκοόλ ή ουσιών ή αν ο εκατομμυριούχος «τα πέταξε έξω» απλά για να ανεβάσει τους followers του στα social media
Γυμνός άνδρας 5