Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

Ρούλα Πισπιρίγκου: «Αδειάζει» τη μητέρα και την αδερφή της για τον ξυλοδαρμό στη ΓΑΔΑ – Έρευνα από το Εκβιαστών

Ρούλα Πισπιρίγκου: «Αδειάζει» τη μητέρα και την αδερφή της για τον ξυλοδαρμό στη ΓΑΔΑ – Έρευνα από το Εκβιαστών

Η μητέρα και η αδερφή της Ρούλας Πισπιρίγκου κατήγγειλαν ότι η 33χρονη έπεσε θύμα ξυλοδαρμού μέσα στη ΓΑΔΑ, μετά τη σύλληψή της για το θάνατο της 9χρονης κόρης της, Τζωρτζίνας. Ωστόσο, η αστυνομία το διαψεύδει, ενώ το ίδιο φέρεται να κάνει και η κατηγορούμενη! 

Η Ρούλα Πισπιρίγκου κρατείται στη ΓΑΔΑ από το απόγευμα της περασμένης Τετάρτης (30.03.2022) όταν και συνελήφθη για το θάνατο της Τζωρτζίνας, στον οργανισμό της βρέθηκε μεγάλη δόση κεταμίνης. Χθες, αφού πήρε προθεσμία για να απολογηθεί, την επισκέφτηκαν στη ΓΑΔΑ η μητέρα και η αδερφή της. Και σήμερα, μιλώντας στην εκπομπή “Αλήθειες με τη Ζήνα” κατήγγειλαν ότι η 33χρονη έπεσε θύμα ξυλοδαρμού από αστυνομικούς. 

Αφού μεταδόθηκαν οι καταγγελίες, οι αστυνομικοί, σύμφωνα με πληροφορίες, έδειξαν στην Ρούλα Πισπιρίγκου τα όσα ειπώθηκαν στην εκπομπή και η ίδια, φέρεται να τους απάντησε ότι αυτά που λένε η μητέρα και η αδερφή της, δεν ισχύουν.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο δημοσιογράφος Γιώργος Σόμπολος, είπε ότι τα περί ξυλοδαρμού του τα είχε μεταφέρει και η ίδια η Ρούλα Πισπιρίγκου. 

 

Στη συνέχεια, τόσο η μητέρα της όσο και η αδερφή της ισχυρίστηκαν ότι η Ρούλα Πισπιρίγκου χτυπήθηκε άγρια από αστυνομικούς, σε σημείο να μην μπορεί να κινηθεί από τους πόνους στα πλευρά. «Που@@@α ομολόγησε» της φώναζαν οι αστυνομικοί, «δεν το έκανα» έλεγε εκείνη, κατήγγειλε η μητέρα της. «Δεν μπορεί να σταθεί, δεν κοιμάται και δεν τρώει, τι συμπεριφορά είναι αυτή και από ποιον. Της τραβάγανε τα μαλλιά», κατήγγειλε επίσης η μητέρα της. 

 

Η αδερφή της, Δήμητρα, είπε από την πλευρά της ότι η Ρούλα Πισπιρίγκου είναι ένας άνθρωπος που έχει «σακατευτεί». «Είδα ότι ήταν ταλαιπωρημένη. Τη ρωτήσαμε αν την χτύπησαν, από φόβο δεν μας απαντούσε, αλλά έδειχνε με τα μάτια της τα σημεία γιατί φοβόταν τους αστυνομικούς. Εγώ θα το κυνηγήσω μέχρι τέλους», σημείωσε η Δήμητρα Πισπιρίγκου. 

 

Πηγές από την αστυνομία ανέφεραν ότι για τα όσα καταγγέλθηκαν το Τμήμα Εκβιαστών σχηματίζει δικογραφία και η Ρούλα Πισπιρίγκου θα εξεταστεί από ιατροδικαστή.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις