Κυριακή, 28 Απρ.
21oC Αθήνα

Ρούλα Πισπιρίγκου: «Αν δεν υπήρχαν κάμερες, θα είχαν αποπειραθεί και να με χτυπήσουν» δηλώνει ο Κουσουλός

Ρούλα Πισπιρίγκου: «Αν δεν υπήρχαν κάμερες, θα είχαν αποπειραθεί και να με χτυπήσουν» δηλώνει ο Κουσουλός

«Ο δημοσιογράφος τελεί λειτούργημα και κάνει τη δουλειά του», δήλωσε στο Live News ο Πέτρος Κουσουλός, που προσήχθη μετά το έντονο περιστατικό με την οικογένεια της Ρούλας Πισπιρίγκου αλλά και την ίδια την κατηγορούμενη κατά τη σημερινή δίκη. 

«Όπως ορίζει ο νόμος προσήχθη στο ΑΤ και αφού έδωσα και τις δικές μου εξηγήσεις στον εισαγγελέα αφέθηκα ελεύθερος, αυτή τη στιγμή έχω εγκληθεί για κάτι που ουδέποτε έχει συμβεί και για κάτι το οποίο πραγματικά εκτιμώ ότι είχε προσχεδιαστεί. Δέχτηκα μια απίστευτη επίθεση από τους συγγενείς της κατηγορουμένης αλλά στη συνέχεια, όταν είδαν ότι εγώ ουσιαστικά δεν τσίμπησα σε αυτήν την επίθεση,  εξυφάνθηκε ένα άλλο σχέδιο, ότι εγώ δήθεν έκανα κάποιες χειρονομίες προς την κατηγορούμενη», είπε ο Πέτρος Κουσουλός μετά την προσαγωγή του και το χαμό στη δίκη Πισπιρίγκου. 

Και συνέχισε, μιλώντας στο Live News: «Εκτιμώ ότι εάν δεν υπήρχαν κάμερες θα είχαν αποπειραθεί να με χτυπήσουν κιόλας. Θα πρέπει να μπει ένα τέλος σε αυτή τη στοχοποίηση των δημοσιογράφων και να καταλάβουμε ότι ο δημοσιογράφος ούτε διώξεις ασκεί, ούτε προφυλακίζει, ούτε παίρνει καταδικαστικές αποφάσεις».

 

Το επεισόδιο στη δίκη

Νωρίτερα την Παρασκευή, ένταση σημειώθηκε έξω από τη δικαστική αίθουσα του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου ανάμεσα στην Ρούλα Πισπιρίγκου, τους συγγενείς της και τον δημοσιογράφο Πέτρο Κουσουλό. Όλα ξεκίνησαν όταν συγγενείς της επιτέθηκαν λεκτικά στον εκδότη. Η Ρούλα Πισπιρίγκου άκουσε τις φωνές και λίγο αργότερα είδε τον δημοσιογράφο να περνάει από μπροστά της.

Η κατηγορούμενη, σε έντονη φόρτιση, φώναζε, αναφερόμενη στο δημοσιογράφο: «Γέλαγε εδώ και μου κούναγε το δάχτυλο! Συλλάβετε τον! Πάνω στα παιδιά μου έχει κάνει καριέρα! Που τα είχαν στο νεκροκρεβατο και και θα έρθει τώρα αυτός να μου κουνήσει το δάχτυλο! Και έχει τρία παιδιά το παλιόπαιδο!»

Από την πλευρά του, ο δικηγόρος της, Αλέξης Κούγιας, απευθυνόμενος στους αστυνομικούς είπε «Κρατήστε τον! Μη φύγει! Υποβάλλει μήνυση η κατηγορούμενη για εξύβριση και απειλή! Να συλληφθεί τώρα!».

Στη συνέχεια έγινε η προσαγωγή του δημοσιογράφου, με το θερμόμετρο της έντασης να χτυπάει κόκκινο. Είχε προηγηθεί η λεκτική επίθεση από τη μητέρα, τον πατριό και την αδερφή της Ρούλας Πισπιρίγκου μπροστά στις κάμερες, έξω από τα δικαστήρια. Όλοι τους θεωρούν τον Πέτρο Κουσουλό, ως έναν από τους κύριους υπεύθυνους για την προφυλάκιση της 34χρονης και τις βαριές κατηγορίες που αντιμετωπίζει για τις δολοφονίες των 3 παιδιών της.

 

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις