Πέμπτη, 28 Μαρ.
21oC Αθήνα

Ρούλα Πισπιρίγκου: Απομονωμένη στις φυλακές Κορυδαλλού – Θα προαυλίζεται μόνη της

Ρούλα Πισπιρίγκου: Απομονωμένη στις φυλακές Κορυδαλλού – Θα προαυλίζεται μόνη της
Απομονωμένη στις φυλακές Κορυδαλλού η Ρούλα Πισπιρίγκου - Θα προαυλίζεται μόνη της

Σε ειδικά διαμορφωμένη πτέρυγα των φυλακών Κορυδαλλού θα οδηγηθεί σήμερα η Ρούλα Πισπιρίγκου, η οποία κατηγορείται για την ανθρωποκτονία της 9χρονης κόρης της, Τζωρτζίνας. Η 33χρονη κρίθηκε προφυλακιστέα το βράδυ της Δευτέρας, με σύμφωνη γνώμη ανακρίτριας και εισαγγελέα, και πέρασε το βράδυ στη ΓΑΔΑ, όπου και κρατούνταν τις τελευταίες ημέρες. 

Πληροφορίες αναφέρουν ότι η Ρούλα Πισπιρίγκου τις πρώτες μέρες στις φυλακές Κορυδαλλού θα τις περάσει σε ένα ειδικά διαμορφωμένο χώρο, θα είναι σε απομόνωση, ενώ θα προαυλίζεται μόνη της. Και αυτό γιατί υπάρχει ο φόβος κάποιας επίθεσης από τις συγκρατούμενες της, καθώς η πολύκροτη υπόθεση των αιφνίδιων και ανεξήγητων θανάτων των τριών παιδιών από την Πάτρα φαίνεται ότι έχει προκαλέσει σφοδρές αντιδράσεις ακόμα και εντός του σωφρονιστικού καταστήματος. 

Υπενθυμίζεται ότι την Δευτέρα η Ρούλα Πισπιρίγκου στο απολογητικό υπόμνημα που κατέθεσε ενώπιον της 18ης ανακρίτριας ακολούθησε τη γραμμή της πλήρους άρνησης των κατηγοριών για την ανθρωποκτονία της 9χρονης Τζωρτζίνας. Η 33χρονη κατηγορούμενη αρνείται στο σύνολό της την κατηγορία όπως αναφέρει χαρακτηριστικά αναφέροντας ότι ουδέποτε επιδίωξε, επιθύμησε ή προκάλεσε το θάνατο της 9χρονης κόρης της, η οποία όπως λέει χαρακτηριστικά ήταν και η μεγάλη της αδυναμία και η απώλεια της οποίας όπως τονίζει διατάραξε την ενότητα της οικογένειας της, που διέμενε στην Πάτρα, με την υπόθεση να έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο.

«Δεν θα το παραδεχτεί ποτέ» λένε οι δικηγόροι της 

Οι δικηγόροι της, μετά την απόφαση για την προφυλάκισή της, έκαναν δηλώσεις στους δημοσιογράφους, παρουσιάζοντας την υπερασπιστική γραμμή της 33χρονης, η οποία είναι η εξής: Δεν θα το παραδεχτεί ποτέ! Αυτό είπε ο κ. Παπαδόπουλος, ο ένας εκ των συνηγόρων υπεράσπισης της Ρούλας Πισπιρίγκου, τονίζοντας: «Αρνείται τα πάντα. Δεν πρόκειται ποτέ. όπως δηλώνει, να δεχτεί ότι αφαίρεσε την ζωή των παιδιών της».

Δείτε βίντεο:

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις