Πέμπτη, 22 Φεβ.
11oC Αθήνα

Ρούλα Πισπιρίγκου: Αυτές τις λέξεις αναζητούσε στο Google πριν το θάνατο της Τζωρτζίνας

Ρούλα Πισπιρίγκου: Αυτές τις λέξεις αναζητούσε στο Google πριν το θάνατο της Τζωρτζίνας

Οι λέξεις που πληκτρολόγησε η Ρούλα Πισπιρίγκου, για να κάνει τις σχετικές αναζητήσεις στο διαδίκτυο, μέχρι και μία ημέρα πριν πεθάνει η άτυχη Τζωρτζίνα, έρχονται στο φως από τις έρευνες που γίνονται στα εγκληματολογικά εργαστήρια.

Σύμφωνα με τα όσα αποκάλυψε στο δελτίο του MEGA ο Βασίλης Λαμπρόπουλος, πρόκειται για τα όσα έψαξε η μητέρα της 9χρονης Τζωρτζίνας στο internet, μεταξύ 12 Ιανουαρίου και 28 Ιανουαρίου 2022. Την επόμενη ημέρα, στις 29 Ιανουαρίου δηλαδή, το κοριτσάκι άφησε την τελευταία πνοή του στο νοσοκομείο.

Σύμφωνα με τις αποκαλύψεις, η Ρούλα Πισπιρίγκου, έψαξε στο διαδίκτυο μεταξύ άλλων για:

– Έλλειψη οξυγόνου στον ανθρώπινο οργανισμό

– Αναισθησία στα παιδιά (σσ: Η κεταμίνη είναι αναισθητική ουσία)

– Αναισθητικά φάρμακα

– Νυχτερινή επιληψία

– Εγκεφαλική ατροφία (σσ: Πρόκειται για ένα θέμα που προέκυψε στην πορεία με την Τζωρτζίνα)

– Δραστική ουσία φαινοβαρβιτάλη

– APANUTIN (σσ: Αντιπηκτικό φάρμακο που σε μεγάλη ποσότητα προκαλεί ακαριαίο θάνατο)

– ΙΑΤΡΟΤΕΚ (σσ: Ηλεκτρονική βιβλιοθήκη που παρέχει στοιχεία για παθήσεις και φαρμακευτικές ουσίες)

Η διαφήμιση της κεταμίνης

Υπενθυμίζεται ότι οι αστυνομικοί βρήκαν μία διαφήμιση για κεταμίνη, γεγονός που δείχνει ότι είχαν γίνει ανάλογες αναζητήσεις από ηλεκτρονικές συσκευές της Πισπιρίγκου. Κι αυτό γιατί, πρόκειται για μία προσωποποιημένη διαφήμιση, από αυτές που «βγαίνουν» στους χρήστες, ανάλογα με τις αναζητήσεις που έχουν ήδη κάνει.

Κάποιος αναζητάει «αθλητικά παπούτσια»; Του βγαίνει σε λίγο, διαφήμιση για αθλητικά παπούτσια…

Με βάση τις παραπάνω αναζητήσεις που φαίνεται να έκανε η Ρούλα Πισπιρίγκου, δεν θα μπορούσε να της βγει διαφήμιση για κεταμίνη.

Άρα, η αναζήτηση η οποία «μαγνήτισε» τη διαφήμιση για την κεταμίνη, φαίνεται πως μάλλον έχει διαγραφεί από τις ηλεκτρονικές συσκευές της κατηγορούμενης μητέρας.

Τι απαντάει ο δικηγόρος της Ρούλας Πισπιρίγκου

Σύμφωνα πάντως με τα όσα είπε ο δικηγόρος της προφυλακισμένης μητέρας, Όθων Παπαδόπουλος: «Εγώ το έγγραφο που έχω στα χέρια μου από τη διεύθυνση εγκληματολογικών ερευνών περιγράφει μία κατάσταση διαφορετική. Ότι έχει κάνει επίσκεψη σε σελίδα ιατροφαρμακευτικού περιεχομένου, μέσα στο οποίο υπάρχει η κεταμίνη… Υπάρχει η ροή πληροφοριών μέσω της Google με προσωποποιημένη διαφήμιση, τα λεγόμενα αναδυόμενα παράθυρα, με ιατροφαρμακευτικό περιεχόμενο…».

Δεν διαψεύδει ο Μάνος Δασκαλάκης ότι θα ζητήσει τεστ πατρότητας για κάποια από τα τρία παιδιά

Σύμφωνα με τα όσα αποκαλύφθηκαν στο δελτίο του MEGA, το περιβάλλον του Μάνου Δασκαλάκη δεν διαψεύδει το γεγονός ότι ο πατέρας των τριών κοριτσιών, αναμένεται να ζητήσει τεστ πατρότητας.

Οι πληροφορίες που είδαν σήμερα το φως της δημοσιότητας, έλεγαν ότι ο πατέρας, θέλει να ζητήσει εξέταση dna, για τα δύο μικρότερα κορίτσια: Την Μαλένα που πέθανε σε ηλικία 3.5 ετών και την 6 μηνών Ίριδα. 

Σύμφωνα λοιπόν με τον Βασίλη Λαμπρόπουλο, πράγματι υπάρχει κλονισμός εμπιστοσύνης ανάμεσα στο εν διαστάσει ζευγάρι και δεν αποκλείεται στο μέλλον να ζητηθεί να γίνει ένα τεστ πατρότητας, κυρίως, για το μικρότερο παιδάκι της οικογένειας. Την Ίριδα…

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις