Ελλάδα

Ρούλα Πισπιρίγκου: «Έχω μετανοιώσει για την συμπεριφορά μου, δεν θέλω να μιλάω άλλο για τον Δασκαλάκη»

«Όλη η κατάσταση ήταν προβληματική ήμασταν και οι δυο έντονοι χαρακτήρες και μετανιώνω γι αυτή την κατάσταση» τόνισε η κατηγορούμενη

Η σχέση που είχε η Ρούλα Πισπιρίγκου με τον Μάνο Δασκαλάκη βρέθηκε στο επίκεντρο της έκτης ημέρας της απολογίας της, στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Αθηνών, για τους θανάτους των δύο μικρότερων παιδιών, της Μαλένας και της Ίριδας.

Η Ρούλα Πισπιρίγκου ρωτήθηκε από την πρόεδρο του Δικαστηρίου, σχετικά με τα δεκάδες μηνύματα που αντάλλαξε με τον Μάνο Δασκαλάκη μετά το θάνατο της Ίριδας ενώ εκείνη είχε πάει σε ένα ξενοδοχείο για να απομονωθεί.

Ο τότε σύζυγός της μάλιστα της είχε στείλει και το περιβόητο μήνυμα «κάθε φορά που χωρίζουμε θα έχουμε μια απώλεια δηλαδή;».

Η Ρούλα Πισπιρίγκου παραδέχθηκε ότι τότε ήθελε την ηρεμία της. «Δεν είχα πρόθεση να κάνω κακό στον εαυτό μου. Δεν μπορούσα άλλο πνιγόμουν ήθελα να απομονωθώ. Είχα χάσει δυο παιδιά και με πίεζε ο Δασκαλακης ήθελε να βγάλει εμένα κακή μάνα γιατί στη Τζωρτζίνα δεν είπε ποτέ τι έκανε εκείνος.

Τους είπα να με αφήσουν ήσυχη. Με ηρέμησε η αδελφή μου. Κοιμήθηκα το βράδυ στο ξενοδοχείο και την επόμενη επέστρεψα στο σπίτι» είπε η κατηγορούμενη, προσθέτοντας πώς τα μηνύματα του τότε συζύγου της ήταν αλλοπρόσαλλα.

Η κατηγορούμενη, πάντως, επανέλαβε πως δεν θέλει να συνεχίσει να μιλάει για την σχέση της, με τον πρώην σύζυγό της.

«Όλη η κατάσταση ήταν προβληματική ήμασταν και οι δυο έντονοι χαρακτήρες και μετανιώνω γι αυτή την κατάσταση.

Σκεφτόμουν την Τζωρτζινα έκανα, όμως, λάθος κινήσεις.Έχω μετανιώσει για τη συμπεριφορά μου δεν είναι ποινικά κολάσιμο αλλά ηθικά.Δεν με κάνει κακή μάνα αλλά ανεπίτρεπτη… Έπρεπε να έχω βάλει τα πράγματα σε άλλη βάση» τόνισε η κατηγορούμενη.

Η Ρούλα Πισπιρίγκου ισχυρίστηκε πως δεν ήθελε να συνεχίσει τη σχέση της με το Μάνο Δασκαλάκη ενώ αργότερα, ξεσπώντας, είπε πώς ο πρώην σύζυγός της, δεν έχει εισφέρει τίποτα στη διαδικασία για τα παιδιά.

Όσο αφορά την ουσία της κατηγορίας, η Ρούλα Πισπιρίγκου, επανέλαβε ότι για εκείνη ο θάνατος της Μαλένας οφείλεται σε καθυστερημένη αντίδραση των γιατρών της ΜΕΘ και στη χημειοθεραπεία. Σε ό,τι αφορά στην Ίριδα πιθανολόγησε ότι ο θάνατός της οφείλεται σε σύνδρομο αιφνιδίου θανάτου. 

Μάλιστα, όταν της επιδείχθηκε φωτογραφία της νεκρής Ίριδας ταράχτηκε, ζήτησε τη διακοπή της διαδικασίας και βγαίνοντας από τη δικαστική αίθουσα ξέσπασε σε κλάματα.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Παλαιό Φάληρο: Το μυστήριο με τα χάπια, η βούρτσα και οι κηλίδες αίματος στα ρούχα που άφησε η μητέρα της μικρής Τζένα στη σακούλα
Το συγκεκριμένο χάπι δίνεται για τη διαχείριση του πόνου - Η 32χρονη θα δώσει τις δικές της εξηγήσεις αύριο Τετάρτη όπου θα απολογηθεί στον ανακριτή
Ρούχα που βρέθηκαν σε θάμνο κοντά στο σπίτι της 32χρονης μητέρας του 3χρονου παιδιού που πέθανε από πνιγμό στο Παλαιό Φάληρο
Θρίλερ με πλοίο «φάντασμα» στον Αστακό: Αναφορές πως μετέφερε στρατιωτικό υλικό για χάρη του Χαλίφα Χαφτάρ
Ρεπορτάζ της εφημερίδας «Τα Νέα» αναφέρει πως την υπόθεση χειρίστηκαν τα υπουργεία Εξωτερικών και Άμυνας εν γνώσει του Μαξίμου - Δεν έχει αποσαφηνιστεί το τι μετέφεραν τα κοντέινερ του πλοίου
Χαλιφά Χαφτάρ
Υποθερμία η πιθανότερη αιτία θανάτου του Βασίλη Καλογήρου - Ο εισαγγελέας απέκλεισε το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας
Υπενθυμίζεται πως η οικογένεια του άτυχου Βασίλη - σύμφωνα με τον δικηγόρο τους - κάνει λόγο «για αρπαγή» του 39χρονου «στη Λάρισα και τη δολοφονία του στη συνέχεια»
Ο Βασίλης Καλογήρου 9
Μελτέμια και δροσιά μέχρι τις 15 Αυγούστου και μετά παρατεταμένη ζέστη - Η πρόγνωση των επόμενων ημερών
Η θερμοκρασία θα αρχίσει να ανεβαίνει το δεύτερο μισό του Αυγούστου, αν και ακόμα είναι νωρίς για να προσδιοριστεί αν η άνοδος της θερμοκρασίας θα έχει χαρακτηριστικά καύσωνα
παραλια