Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

Ρούλα Πισπιρίγκου: Γιατί παγώνει το αίτημα αποφυλάκισης – Μαρτυρία ανατρέπει την ιστορία του τάμπλετ

Ρούλα Πισπιρίγκου: Γιατί παγώνει το αίτημα αποφυλάκισης – Μαρτυρία ανατρέπει την ιστορία του τάμπλετ

Παραμένει στον Κορυδαλλό η Ρούλα Πισπιρίγκου και όλα δείχνουν ότι προς το παρών παγώνει το αίτημα αποφυλάκισής της.

Οπως υποστηρίζουν οι δικηγόροι της Ρούλας Πισπιρίγκου, η διαδικασία… μπαίνει στο συρτάρι μέχρι να βγουν τα ιατροδικαστικά πορίσματα για τον θάνατο της Μαλένας και της Ίριδας τα οποία ενδέχεται να βοηθήσουν στην υπεράσπιση της.

«Θα γίνει όταν θα είμαστε έτοιμοι, όταν θα είναι έτοιμα τα έγγραφα που θα την συνοδεύουν για να έχει και κάποια ουσία η κατάθεσή της. Αυτή τη στιγμή μη έχοντας ολοκληρώσει το φάκελο που θέλουμε να καταθέσουμε δεν είμαστε έτοιμοι γι αυτή την ενέργεια» δήλωσε ο συνήγορος της 33χρονης, Όθων Παπαδόπουλος.

Στο μεταξύ απομονωμένη στο κελί της, η 33χρονη κατηγορούμενη, περνάει όλο της τον χρόνο βλέποντας τηλεόραση και μιλώντας στο καρτοτηλέφωνο με την οικογένεια και τους δικηγόρους της…

«Είναι επηρεασμένη από το περιεχόμενο των ημερών που παρήλθαν, από τις γιορτές, την ονομαστική εορτή της Τζωρτζίνας και από όλα όσα έγιναν και την οδήγησαν στον εγκλεισμό της στο σωφρονιστικό κατάστημα» ανέφερε ο Όθων Παπαδόπουλος.

Δεν κρύβει, πάντως, τον εκνευρισμό της από όσα επιβαρυντικά για την ίδια ακούει στην τηλεόραση που δεν κλείνει σχεδόν ποτέ μέσα στο κελί της.

«Όλο αυτό το διάστημα έχει δει τηλεόραση, από το πρωί μέχρι το βράδυ βλέπει ένα αήθη θα έλεγα πόλεμο, έναν ακραίο πόλεμο. Σκοπεύει λοιπόν κατά των πλέον ακραίων από τα στοιχεία εκείνα που την κατηγορούν υπάρχουν ακρότητες και ποινικά αδικήματα. Τα πιο ακραία από αυτά μας έδωσε εντολή να τα κυνηγήσουμε με κάθε νόμιμο μέσο» δήλωσε ο 2ος συνήγορος της κατηγορούμενης, Κωνσταντίνος Ζαρδάς.

Ερωτηματικά προκαλεί μαρτυρία για το τάμπλετ

Την ίδια ώρα ερωτήματα προκαλεί η μαρτυρία γυναίκας που είχε φροντίσει την μικρή Τζωρτζίνα η οποία όπως είπε – σε αντίθεση με τους ισχυρισμούς της Ρούλας Πισπιρίγκου- το παιδί όχι μόνο δεν έπαιζε με το τάμπλετ που η μητέρα τοποθέτησε στον τάφο αλλά κάθε φορά που το έβλεπε αντιδρούσε έντονα και έκλαιγε.

Από την πρώτη στιγμή η Ρούλα Πισπιρίγκου υποστήριζε ότι το τάμπλετ ήταν το αγαπημένο αντικείμενο της μικρής Τζωρτζίνας και γι αυτό επέλεξε να το τοποθετήσει στο φέρετρο του παιδιού. Η μαρτυρία όμως γυναίκας που φρόντιζε το παιδί κατά τη διάρκεια της παραμονής του σε κέντρο δημιουργικής απασχόλησης έρχεται να ανατρέψει την ιστορία.

«Όταν ήρθε να το γράψει, μας είπε ότι η Τζωρτζίνα θέλει περίπου μια ώρα ξαπλωτή με το tablet. Σ’ εμάς όμως η Τζωρτζίνα δεν έκατσε ούτε τρία δευτερόλεπτα στο κρεβάτι. Βάλαμε Σεφερλή, μας είχε πει η μητέρα ότι της αρέσει και το παιδί έκλαιγε. Δεν ήθελε. Τότε πήρα εγώ θέση και είπα ότι δεν υπήρχε λόγος να το κάνουμε. Ενημερώσαμε την κ. Ρούλα εμείς και δε χρησιμοποιήσαμε καθόλου το tablet καθόλου» αποκάλυψε πρώην εργαζόμενη στο Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης.

Παράλληλα συνεχίζεται η έρευνα για την προμήθεια της κεταμίνης. Κάθε μέρα τα στοιχεία που έρχονται στο φως είναι αποκαλυπτικά… με την Ρούλα Πισπιρίγκου να δηλώνει μέσω του δικηγόρου της ότι είναι αθώα και ότι επιθυμεί να επιστρέψει στη ζωή που είχε πριν…

 

 

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις