Πέμπτη, 28 Μαρ.
21oC Αθήνα

Ρούλα Πισπιρίγκου: Η επική ανάρτηση του Πάνου Κοκκινόπουλου – «Πες το κι έγινε»

Ρούλα Πισπιρίγκου: Η επική ανάρτηση του Πάνου Κοκκινόπουλου – «Πες το κι έγινε»

Με μια δημοσίευση του στα social media, o διάσημος σκηνοθέτης Πάνος Κοκκινόπουλος «απαντά» σε μια επιθυμία της Ρούλας Πισπιρίγκου, της μητέρας των τριών νεκρών κοριτσιών στην Πάτρα που βρίσκεται στη φυλακή. 

Αφορμή στάθηκε μια παλαιότερη ανάρτηση της Ρούλας Πισπιρίγκου στα social media, στην οποία έλεγε πως «θα το κάνει το έγκλημα» και ζητούσε να πουν στον Πάνο Κοκκινόπουλο ότι θα ήθελε να την υποδυθεί η Παναγιώτα Βλαντή. Ο σκηνοθέτης που έχει πλέον, ταυτιστεί με τις σειρές «Κόκκινο Κύκλο» και «10η Εντολή», κατά τις οποίες παρουσιάζονταν γνωστά εγκλήματα, «απάντησε» κατά κάποιον τρόπο στη γυναίκα που κατηγορείται για τον θάνατο των τριών κοριτσιών στην Πάτρα.

«Επειδή κάποια στιγμή θα το κάνω το έγκλημα, να πείτε στον Κοκκινόπουλο πως θέλω να με υποδυθεί η Βλαντή», έγραφε η δημοσίευσή της Ρούλας Πισπιρίγκους και ο Πάνος Κοκκινόπουλος την αναδημοσίευσε, απαντώντας: «Πες το κι έγινε».

Μάλιστα, ο διάσημος σκηνοθέτης επισήμανε πάνω στη φωτογραφία με την ανάρτηση της Ρούλας Πισπιρίγκου και την εταιρεία παραγωγής του, αφήνοντας έτσι ανοιχτό το ενδεχόμενο να δούμε στη μικρή οθόνη την υπόθεση της Πάτρας, με τη σκηνοθετική υπογραφή του. 

Δείτε την ανάρτησή του:

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Panos Kokkinopoulos (@kokkinopoulospanos)

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις