Τετάρτη, 24 Απρ.
25oC Αθήνα

Ρούλα Πισπιρίγκου: Η ερώτηση στην ιατροδικαστή μετά τον θάνατο της Ίριδας που «δείχνει» ασφυξία

Ρούλα Πισπιρίγκου: Η ερώτηση στην ιατροδικαστή μετά τον θάνατο της Ίριδας που «δείχνει» ασφυξία

Νέα αποκάλυψη στην υπόθεση θανάτου του μικρότερου παιδιού της Ρούλας Πισπιρίγκου, της μικρής Ίριδας. Μία ερώτηση της – προφυλακισμένης σήμερα – 33χρονης στην ιατροδικαστή Αγγελική Τσιόλα, εγείρει νέα ερωτήματα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ALPHA και της εκπομπής TLive με την Τατιάνα Στεφανίδου, ελάχιστες ώρες από τον θάνατο της Ίριδας, και ενώ το άτυχο βρέφος είχε μόλις νεκροτομηθεί, η Ρούλα Πισπιρίγκου με τον Μάνο Δασκαλάκη επισκέφθηκαν την Ιατροδικαστική Υπηρεσία Πατρών.

Όταν συνάντησαν την ιατροδικαστή και ενημερώθηκαν για τα ευρήματα της εξέτασης, η 33χρονη κατηγορούμενη για τη δολοφονία της 9χρονης κόρης της, της Τζωρτζίνας, ρώτησε την Αγγελική Τσιόλα: «Υπάρχει περίπτωση να έχει προκληθεί ασφυξία; Αν είχε ασφυξία θα μπορούσατε να το βρείτε;»!

Η ερώτηση αυτή της Ρούλας Πισπιρίγκου περί ασφυκτικού θανάτου της Ίριδας προδίδει την αγωνία της, αλλά γίνεται γνωστή σε μία στιγμή που η επιτροπή των ιατροδικαστών εξετάζει και πάλι τις συνθήκες κάτω από τις οποίες κατέληξε το βρέφος της οικογένειας.

Υπενθυμίζεται ότι η μικρή Ίριδα βρέθηκε νεκρή στην κούνια της το πρωί της 21ης Μαρτίου του 2021 σε ηλικία μόλις 6 μηνών.

Παρακολουθήστε το ρεπορτάζ του TLive με την Τατιάνα Στεφανίδου: 

 

 

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις