Ελλάδα

Ρούλα Πισπιρίγκου: Η οικογένεια πουλά το σπίτι για να καλύψει τα έξοδα

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Αποφασισμένη να στηρίξει τη Ρούλα Πισπιρίγκου «όσο δεν πάει» είναι η οικογένειά της, στην Πάτρα, η οποία δηλώνει πεπεισμένη πως η κόρη της είναι αθώα.

Η εξέλιξη της προφυλάκισης της Ρούλας Πισπιρίγκου ήταν ένα σοκ για την οικογένεια, η οποία προσπαθεί να βρει αποδεικτικά στοιχεία αθωότητας, αφού η ίδια βρίσκεται πλέον στην φυλακή. 

Σύμφωνα με το pelop.gr. η υπεράσπιση της Ρούλας Πισπιρίγκου, από δύο νομικούς (της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης) αποτελεί ένα επιπλέον «αβάσταχτο» φορτίο για την ίδια και φυσικά για την οικογένειά της, αυτή τη φορά από οικονομικής πλευράς.

Η Ρούλα Πισπιρίγκου, πολύ καιρό πριν συλληφθεί, δεν είχε κάποιο ατομικό εισόδημα και άρα οικονομική άνεση, η αδερφή της Δήμητρα με τα αλλεπάληλα γεγονότα και τη δημοσιότητα που αυτά πήραν εκλήθη από τη δουλειά της (σε ψητοπωλείο της Αχαγιάς) να παραιτηθεί και μόνο η μητέρα τους εισφέρει ένα σταθερό χρηματικό ποσό στην οικογένεια, ως υπάλληλος στον Κοινωνικό Οργανισμό του Δήμου Πατρέων.

Σύμφωνα πάντα με το pelop.gr, μπροστά στα έξοδα για τη νομική στήριξη της Ρούλας Πισπιρίγκου όπως και των παρεπόμενων αυτής (τεχνικών συμβούλων, επιστημονικών ή ιατρικών εκθέσεων, εργαστηρίων κ.λπ.) η οικογένεια φαίνεται να έλαβε την απόφαση να πουλήσει πράγματα.

Στο «σφυρί» ακίνητο για να καλυφθούν τα έξοδα

Η Εφημερίδα «Πελοπόννησος» αναφέρει πως η μητέρα της Ρούλας Πισπιρίγκου, Ελένη, για να σταθεί στο ύψος της περίστασης με την κόρη της, πήρε την απόφαση ακόμα και το σπίτι της να πουλήσει, προκειμένου τα χρήματα να διατεθούν, όπου απαιτούνται.

Η αγοραπωλησία, αφορά ένα ακίνητο κοντά στις Εργατικές Κατοικίες Νέου Δρόμου Πατρών, η αξία του οποίου αναμένεται να φτάσει στις 30.000 ευρώ. Ήδη, μάλιστα λέγεται, πως έχει βρεθεί ενδιαφερόμενος αγοραστής και τις μέρες αυτές το σπίτι ελέγχεται πολεοδομικά. «Τα ντουβάρια δεν έχουν αξία μπροστά στο παιδί μου»!

Η ίδια η μητέρα της Ρούλας Πισπιρίγκου, ακούστηκε να λέει, σε στενό οικογενειακό της περιβάλλον: «Τα ντουβάρια δεν έχουν αξία μπροστά στο παιδί μου», όπως αναφέρει το pelop.gr.

Σημειωτέον, ότι η οικογένεια διαθέτει εξοχική κατοικία στον Κάτω Αλισσό της Δυτικής Αχαΐας, η οποία πιθανά, πολύ σύντομα, θα μετατραπεί σε μόνιμη.

Η οικογένεια, δεν έχει πάντως κρύψει την οικονομική της αδυναμία, όταν προ ημερών ρωτήθηκε από δημοσιογράφους «γιατί δεν επισκέπτονται συχνά τη Ρούλα», για να απαντήσει ότι «τα έξοδα Πάτρα – Αθήνα – Πάτρα είναι δυσβάσταχτα και κατά συνέπεια απαγορευτικά».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Έφοδος της ΕΛΑΣ σε Πολεοδομίες στην Αττική: 6 συλλήψεις για «εξυπηρετήσεις» και «φακελάκια» – Βρέθηκαν πάνω από 330.000 ευρώ
Στις επικοινωνίες τους απέφευγαν να αναφέρονται ευθέως σε χρήματα και χρησιμοποιούσαν λέξεις όπως «καφές», «εργαλεία», «σχέδια» και «χαρτιά»
Ακίνητα 8
Καλαμάτα: Ο 41χρονος κατέστρεψε τον κοριό που είχε για να ηχογραφεί την 39χρονη πριν συλληφθεί - Επιμένει ότι του επιτέθηκε πρώτη
Μαραθώνια η απολογία του 41χρονου στον ανακριτή, τον οποίο προσπάθησε να πείσει ότι βρισκόταν εν βρασμώ ψυχής και δεν είχε προσχεδιάσει την δολοφονία
Δράστης και θύμα της γυναικοκτονίας στην Καλαμάτα
Η στιγμή που ο 41χρονος οδηγείται στην ανακρίτρια στην Καλαμάτα - «Όταν ήταν έγκυος η Βασιλική την χτύπαγε στην κοιλιά και είχε χάσει δύο παιδιά»
Με συμβατικό αυτοκίνητο της ΕΛΑΣ και υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας ο δράστης της γυναικοκτονίας οδηγήθηκε ενώπιον της ανακρίτριας. Συγκλονίζει η θεία της 39χρονης Βασιλικής
Γυναικοκτονία στην Καλαμάτα
22