Ελλάδα

Ρούλα Πισπιρίγκου: Η οικογένεια πουλά το σπίτι για να καλύψει τα έξοδα

Αποφασισμένη να στηρίξει τη Ρούλα Πισπιρίγκου «όσο δεν πάει» είναι η οικογένειά της, στην Πάτρα, η οποία δηλώνει πεπεισμένη πως η κόρη της είναι αθώα.

Η εξέλιξη της προφυλάκισης της Ρούλας Πισπιρίγκου ήταν ένα σοκ για την οικογένεια, η οποία προσπαθεί να βρει αποδεικτικά στοιχεία αθωότητας, αφού η ίδια βρίσκεται πλέον στην φυλακή. 

Σύμφωνα με το pelop.gr. η υπεράσπιση της Ρούλας Πισπιρίγκου, από δύο νομικούς (της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης) αποτελεί ένα επιπλέον «αβάσταχτο» φορτίο για την ίδια και φυσικά για την οικογένειά της, αυτή τη φορά από οικονομικής πλευράς.

Η Ρούλα Πισπιρίγκου, πολύ καιρό πριν συλληφθεί, δεν είχε κάποιο ατομικό εισόδημα και άρα οικονομική άνεση, η αδερφή της Δήμητρα με τα αλλεπάληλα γεγονότα και τη δημοσιότητα που αυτά πήραν εκλήθη από τη δουλειά της (σε ψητοπωλείο της Αχαγιάς) να παραιτηθεί και μόνο η μητέρα τους εισφέρει ένα σταθερό χρηματικό ποσό στην οικογένεια, ως υπάλληλος στον Κοινωνικό Οργανισμό του Δήμου Πατρέων.

Σύμφωνα πάντα με το pelop.gr, μπροστά στα έξοδα για τη νομική στήριξη της Ρούλας Πισπιρίγκου όπως και των παρεπόμενων αυτής (τεχνικών συμβούλων, επιστημονικών ή ιατρικών εκθέσεων, εργαστηρίων κ.λπ.) η οικογένεια φαίνεται να έλαβε την απόφαση να πουλήσει πράγματα.

Στο «σφυρί» ακίνητο για να καλυφθούν τα έξοδα

Η Εφημερίδα «Πελοπόννησος» αναφέρει πως η μητέρα της Ρούλας Πισπιρίγκου, Ελένη, για να σταθεί στο ύψος της περίστασης με την κόρη της, πήρε την απόφαση ακόμα και το σπίτι της να πουλήσει, προκειμένου τα χρήματα να διατεθούν, όπου απαιτούνται.

Η αγοραπωλησία, αφορά ένα ακίνητο κοντά στις Εργατικές Κατοικίες Νέου Δρόμου Πατρών, η αξία του οποίου αναμένεται να φτάσει στις 30.000 ευρώ. Ήδη, μάλιστα λέγεται, πως έχει βρεθεί ενδιαφερόμενος αγοραστής και τις μέρες αυτές το σπίτι ελέγχεται πολεοδομικά. «Τα ντουβάρια δεν έχουν αξία μπροστά στο παιδί μου»!

Η ίδια η μητέρα της Ρούλας Πισπιρίγκου, ακούστηκε να λέει, σε στενό οικογενειακό της περιβάλλον: «Τα ντουβάρια δεν έχουν αξία μπροστά στο παιδί μου», όπως αναφέρει το pelop.gr.

Σημειωτέον, ότι η οικογένεια διαθέτει εξοχική κατοικία στον Κάτω Αλισσό της Δυτικής Αχαΐας, η οποία πιθανά, πολύ σύντομα, θα μετατραπεί σε μόνιμη.

Η οικογένεια, δεν έχει πάντως κρύψει την οικονομική της αδυναμία, όταν προ ημερών ρωτήθηκε από δημοσιογράφους «γιατί δεν επισκέπτονται συχνά τη Ρούλα», για να απαντήσει ότι «τα έξοδα Πάτρα – Αθήνα – Πάτρα είναι δυσβάσταχτα και κατά συνέπεια απαγορευτικά».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Η έρευνα για τους 335 επιπλέον θανάτους μετά την κακοκαιρία Daniel στη Θεσσαλία που πυροδότησε τη σύγκρουση στη Βουλή
«Έρχεστε αυθαίρετα και λέτε ότι υπάρχουν 300 επιπλέον θάνατοι στην περιοχή που αποδίδονται στον Daniel» είπε η υφυπουργός Υγείας Ειρήνη Αγαπηδάκη απαντώντας στην αντιπολίτευση
Χωριό "φάντασμα" ο Βλοχός στο νομό Καρδίτσας την Κυριακή 15 Οκτωβρίου 2023, ημέρα των επαναληπτικών αυτοδιοικητικών εκλογών. Ο Βλοχός καταστράφηκε από τις πλημμύρες που προκάλεσε το σαρωτικό πέρασμα της κακοκαιρίας Daniel στις αρχές Σεπτεμβρίου.
(ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΤΖΕΚΑΣ