Πέμπτη, 28 Μαρ.
21oC Αθήνα

Ρούλα Πισπιρίγκου: Η Τζωρτζίνα που θάφτηκε με το tablet και τα ευρήματα για τους θανάτους της Μαλένας και της Ίριδας

Ρούλα Πισπιρίγκου Πάτρα

Οι εξελίξεις στο θρίλερ της Πάτρας είναι ραγδαίες και πλέον εκτός από τον θάνατο της 9χρονης Τζωρτζίνας, για τον οποία κατηγορείται κι έχει ήδη προφυλακιστεί η Ρούλα Πισπιρίγκου, έχουν ήδη ξεκινήσει έρευνες σχετικά με τους θανάτους των άλλων δύο παιδιών της οικογένειας, της Μαλένας και της Ίριδας.

Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή Σωκράτη Τσαντίρη οι αρμόδιοι θα πρέπει να απαντήσουν στα ερωτήματα που έχουν προκύψει σχετικά με τους θανάτους της Μαλένας και της Ίριδας, ιδιαίτερα μετά την αποκάλυψη πως βρέθηκε η ουσία κεταμίνη στον οργανισμό της Τζωρτζίνας.

«Έχουμε ένα θετικό εργαστηριακό εύρημα που ανέδειξε μία ουσία που δεν έπρεπε να είναι στο αίμα της Τζωρτζίνας. Ήταν σε υπέρμετρη συγκέντρωση, ήταν σε τοξική συγκέντρωση. Έχουμε εγκληματική πράξη για ένα από τα τρία παιδιά, οι αρμόδιοι που θα ερευνήσουν τους θανάτους θα απαντήσουν εάν προήλθε από ασφυξία ή θάνατο», είπε ο ίδιος μιλώντας στο Mega και πρόσθεσε: «Η δική μου άποψη είναι ότι προκρίνεται η υπόθεση της ασφυξίας. Βάσει των ευρημάτων, εφόσον δεν έχουμε παθολογικά και γενετικά αίτια, αυτή τη στιγμή οι αρμόδιοι θα πρέπει αν αποκλείσουν τη δηλητηρίαση ή την ασφυξία, κι εγώ από αυτές τις δύο προκρίνω την ασφυξίας».

Ως προς τον θάνατο της σπιτονοικοκυράς και το ενδεχόμενο εκταφής της δήλωσε τα εξής: «Προκύπτει μία νοσηλεία αρκετών ημερών, αναφέρονται σοβαρά προβλήματα υγείας. Θα πρέπει αν συλλεγεί ο ιατρικός της φάκελος από το νοσοκομείο και να μελετηθεί για τη σοβαρότητα της νόσου κι αν αυτή η νόσος ήταν ικανή να επιφέρει θάνατο. Μία εκταφή θα μπορούσε να βοηθήσει, αλλά έχει παρέλθει διετία και θα είναι δύσκολη εξέταση», είπε.

Δείτε το σχετικό ρεπορτάζ

Πάτρα: H Ρούλα Πισπιρίγκου απαντά γιατί έθαψε τη Τζωρτζίνα με το τάμπλετ

Εν τω μεταξύ, το πρώτο 24ωρο στη φυλακή περνά ήδη η Ρούλα Πισπιρίγκου, η οποία μεταφέρθηκε το πρωί της Τρίτης, 05.04.2022, στον Κορυδαλλό εν μέσω ύβρεων και αποδοκιμασιών. Λίγες ώρες πριν, στην απολογία της, έδωσε απαντήσεις σε κρίσιμα ερωτήματα, όπως γιατί θάφτηκε η Τζωρτζίνα με το τάμπλετ της.

Click4more: Μητέρα Ρούλας Πισπιρίγκου στο Live News: Η Τζωρτζίνα είχε κακοποιηθεί δύο φορές από συγγενικό πρόσωπο

Η Ρούλα Πισπιρίγκου ατάραχη απάντησε σε όλες τις ερωτήσεις της ανακρίτριας και του εισαγγελέα. Στην ερώτηση γιατί έθαψε την εννιάχρονη κόρη της με το τάμπλετ απάντησε:

«Κάθε παιδί το θάψαμε με τα αγαπημένα του αντικείμενα. Στη Μαλένα ήταν ένα αρκουδάκι που το άφησε η Τζωρτζίνα όταν πήγαμε στο γραφείο τελετών, στην Ίριδα πάλι αρκουδάκι και στην Τζωρτζίνα το τάμπλετ. Έπαιζε με αυτό και χαιρόταν, γελούσε. Παρά την εγκεφαλοπάθεια και τα προβλήματα υγείας καταλάβαινε τα αστεία».

Ρούλα Πισπιρίγκου

Ρούλα Πισπιρίγκου: «Τα προβλήματα με τον Μάνο ξεκίνησαν από τον θάνατο της Μαλένας»

Οι αναφορές της Ρούλας Πισπιρίγκου στον Μάνο Δασκαλάκη ήταν ελάχιστες στην απολογία της. Όπως αναφέρει και το Star, ξεκίνησε με τη γνωριμία τους το 2013.

«Η σχέση μου με τον Μάνο ήταν με προβλήματα που παρουσιάστηκαν μετά τον χαμό της Μαλένας. Έλειπε πολλές ώρες γιατί δούλευε. Ήταν πολλές ώρες απών», είπε.

Για όλες τις ερωτήσεις η 33χρονη είχε μία απάντηση, ενώ χαρακτήρισε «τυχαία» τα στοιχεία που οδήγησαν στη σύλληψη της.  

Σύμφωνα με πληροφορίες, «λύγισε» τρεις φορές κατά τη διάρκεια της απολογίας της, όμως οι απαντήσεις της δεν έπεισαν. 

Ρούλα Πισπιρίγκου: Τι είπε για την ψύχραιμη στάση της όταν πέθανε η Τζωρτζίνα

Η 29η Ιανουαρίου, η ημέρα που πέθανε η Τζωρτζίνα, εξετάστηκε από την ανακρίτρια λεπτό προς λεπτό. Από την ώρα που η μητέρα βγήκε από το δωμάτιο, με κανονικό βηματισμό για να ειδοποιήσει τις νοσηλεύτριες.

«Φορούσα μάσκα, της το είπα μία φορά, δεν με άκουσε και στη συνέχεια κατέβασα τη μάσκα και το επανέλαβα. Ήταν συνεχόμενα και καθημερινά τα επεισόδια» είπε η Ρούλα Πισπιρίγκου.

Click4more: Πάτρα: Η Ίριδα το «κλειδί» για περαιτέρω έρευνες – Έρχεται νέα σύλληψη για τον θάνατο του κοριτσιού

Επίσης ρωτήθηκε και για τη στάση της τη στιγμή που της ανακοινώνουν ότι το τρίτο της παιδί πέθανε. Μια στάση που έκανε εντύπωση σε γιατρούς και νοσηλευτές.

«Ήμουν σε κατάσταση σύγχυσής και πανικού και αισθανόμουν αναστάτωση. Δεν ξέρω γιατί το είπαν αυτό», ισχυρίστηκε.

Δείτε το σχετικό ρεπορτάζ

Με πληροφορίες από: Mega / Star.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις