Τρίτη, 16 Απρ.
25oC Αθήνα

Ρούλα Πισπιρίγκου και Μάνος Δασκαλάκης έφτασαν στο δικαστήριο – Έρχεται νέα «θύελλα» ερωτήσεων από τον Αλέξη Κούγια

Ρούλα Πισπιρίγκου και Μάνος Δασκαλάκης έφτασαν στο δικαστήριο – Έρχεται νέα «θύελλα» ερωτήσεων από τον Αλέξη Κούγια

Η Ρούλα Πισπιρίγκου έφτασε στις 08:20 το πρωί της Τετάρτης (26.04.2023) στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο, όπου ο συνήγορος υπεράσπισής της, Αλέξης Κούγιας, θα προχωρήσει σε έναν νέο γύρο ερωτήσεων για τον θάνατο της Τζωρτζίνας.

Χθες, ο Αλέξης Κούγιας εξέτασε ως μάρτυρα τον Ανδρέα Ηλιάδη, τον επικεφαλής της εντατικής του παιδιατρικού τμήματος του νοσοκομείου στο Ρίο, όπου νοσηλευόταν η μικρή Τζωρτζίνα, για της οποίας τον θάνατο κατηγορείται η μητέρας της, Ρούλα Πισπιρίγκου. 

Ο γιατρός έφτασε στις 09:30 στο Εφετείο. 

Η διαδικασία ήταν άκρως επεισοδιακή, με τους τόνους να ανεβαίνουν και τον Αλέξη Κούγια για «βάλλει» εναντίον των θεραπόντων ιατρών. 

Γύρω στις 09:45 έφτασε στα δικαστήρια και ο πρώην σύζυγος της Ρούλας Πισπιρίγκου, ο Μάνος Δασκαλάκης: 

Χθες, είχε γίνει γνωστό ότι η σημερινή διαδικασία αναμένεται να συνεχιστεί με εξέταση από τον Αλέξη Κούγια του δρ. Ηλιάδη κι ενδεχομένως της παιδοκαρδιολόγου Αγγελική Καρατζά, εάν υπάρξει χρόνος.

Σήμερα, ωστόσο, η γιατρός έφτασε στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο περίπου την ίδια ώρα με τον δρ. Ηλιάδη και είπε στους δημοσιογράφους ότι δεν αισθάνεται καλά. 

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, ο Αλέξη Κούγιας θα εξετάσει μόνο τον δρ. Ηλιάδη και μάλλον καθόλου την δρ. Καρατζά, η οποία είναι εμφανώς εκνευρισμένη, επειδή μετέβη στα δικαστήρια και τελικά ενδέχεται να μην εξεταστεί καθόλου. 

Έφτασε στο Εφετείο και ο Αλέξης Κούγιας, στις 10:30. Αυτήν τη στιγμή επικρατεί ένταση στο σημείο, μεταξύ του Αλέξη Κούγια και της δρ. Καρατζά. Τελικά το σενάριο περί μη εξέτασης της δρ. Καρατζά ανετράπη, και η γιατρός θα εξεταστεί κανονικά από τον Αλέξη Κούγια. 

Θυμίζουμε ότι η ακροαματική διαδικασία βρίσκεται στο σημείο που, κατά το κατηγορητήριο, έγινε η απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος της μικρούλας στο Καραμανδάνειο νοσοκομείο και μεταφέρθηκε στη συνέχεια στη ΜΕΘ παίδων του νοσοκομείου του Ρίου.

Ρεπορτάζ: Άννα Τριανταφυλλιά Τσούτσα

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις