Παρασκευή, 26 Απρ.
17oC Αθήνα

Ρούλα Πισπιρίγκου: «Κάποιοι έξω κάνουν πάρτι» – Νέες αιχμές από τον Κορυδαλλό για τον Μάνο Δασκαλάκη

Ρούλα Πισπιρίγκου: «Κάποιοι έξω κάνουν πάρτι» – Νέες αιχμές από τον Κορυδαλλό για τον Μάνο Δασκαλάκη

Η Ρούλα Πισπιρίγκου παραμένει στις γυναικείες φυλακές Κορυδαλλού και αναμένεται να καταθέσει αίτημα αποφυλάκισης. Ο Μάνος Δασκαλάκης βρίσκεται στην Πάτρα. Η σύγκρουση των δύο γίνεται μετωπική…

Η Ρούλα Πισπιρίγκου δηλώνει αθώα και επιμένει ότι δεν σκότωσε και δεν προκάλεσε κακό σε κανένα από τα παιδιά της, στην Πάτρα. Ο άλλοτε σύζυγός της, Μάνος Δασκαλάκης την έχει «αδειάσει» και τραβάει τον δικό του δρόμο. Την καλεί να μιλήσει για όλα, να αποκαλύψει πως χορήγησε την κεταμίνη στην Τζωρτζίνα, αλλά και τι έγινε με τα άλλα δύο παιδιά που είχαν αποκτήσει. Η Ρούλα Πισπιρίγκου σε κάθε τοποθέτησή της, αφήνει αιχμές εναντίον του. Όπως προκύπτει και από τα τελευταία της λόγια.

Με αποδέκτη την εφημερίδα «Πελοπόννησος» (κατ’ επιθυμίαν της) μέσα από τη φυλακή -κάτι που δεν μπορεί να αμφισβητηθεί- διαμέσου προσώπου που μίλησε προχθές μαζί της, της αποδίδεται η φράση: «Είμαι αθώα με αποδείξεις και είμαι στη φυλακή κι άλλοι έξω κάνουν πάρτι». Αυτό ερμηνεύεται από πολλούς ως αιχμή για τον Μάνο Δασκαλάκη με ό,τι αυτό συνεπάγεται!

Πάντως, φαίνεται πως πάμε ολοταχώς για μετωπική σύγκρουση Μάνου και Ρούλας! Το σενάριο του διαζυγίου περνάει σε δεύτερη και τρίτη μοίρα, γιατί υπάρχει άλλο θέμα, πολύ πιο σοβαρό: Ο Μάνος Δασκαλάκης ετοιμάζεται, σήμερα ή αύριο, να πάει μαζί με τον δικηγόρο του στην ανακρίτρια της υπόθεσης και να δηλώσει παράσταση προς υπεράσπιση της κατηγορίας! Να στηρίξει την κατηγορία. Θα τοποθετηθεί, δηλαδή, και επίσημα απέναντι από τη γυναίκα του, ως πολιτική αγωγή, ως κατήγορός της στην υπόθεση, αποδεχόμενος πως η σύζυγός του δικαιολογημένα κατηγορείται για τη δολοφονία της Τζωρτζίνας!

Ο δικηγόρος της 33χρονης μίλησε στον ΑΝΤ1 για τις τελευταίες εξελίξεις. Είπε ότι όντως η φυλακή την φοβίζει, ενώ η Ρούλα Πισπιρίγκου εξέφρασε και σε εκείνον τους προβληματισμούς της και τις ενστάσεις της όταν έμαθε ότι θα προφυλακιστεί. «Σε εμένα είπε ότι τη φοβίζει η φυλακή καθώς δεν είναι το πιο ασφαλές σημείο να βρίσκεται ο καθένας πόσο μάλλον η Ρούλα με την αρνητική δημοσιότητα. Έχουμε υποβάλλει αίτημα να προαυλίζεται μόνη της».

Ο δικηγόρος της Ρούλας Πισπιρίγκου αποκάλυψε ότι στο άκουσμα της προφυλάκισης, «λύγισε, ξέσπασε σε κλάματα και λυγμούς». Πλέον αναμένεται να κατατεθεί αίτημα αποφυλάκισης. Η 33χρονη επαναλαμβάνει πως βρίσκεται άδικα στη φυλακή και ζητάει να αφεθεί ελεύθερη, για να συγκεντρώσει στοιχεία που όπως υποστηρίζει θα αποδείξουν την αλήθεια.

Ρούλα Πισπιρίγκου: Η ζωή στη φυλακή

Στο Mega μίλησε ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Σωφρονιστικών Υπαλλήλων Ελλάδας, Κωνσταντίνος Βαρσάμης, αναφορικά με τις συνθήκες κράτησης της Ρούλας Πισπιρίγκου, στην υπόθεση που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο. «Κινητό τηλέφωνο δεν μπορεί να πάρει. Καρτοκινητό δικαιούνται όλοι οι κρατούμενοι, το ίδιο και τηλεόραση. Δεν είναι κάτι που δόθηκε έξτρα στη Ρούλα Πισπιρίγκου», τόνισε ο κ. Βαρσάμης.

«Το κελί που κρατείται είναι ένα κλασικό κελί που χρησιμοποιείται για κάποιο κρατούμενο που θα αιτηθεί ή θα θεωρούμε ότι χρειάζεται προστασία. Ειδικός χώρος κράτησης υπάρχει σε όλες τις φυλακές. Όλοι οι νεοεισερχόμενοι κρατούμενοι μένουν κάποιες μέρες απομονωμένοι λόγω της πανδημίας, και μετά αποφασίζεται ο χώρος κράτησης», συνέχισε ο ίδιος σχετικά με το κελί όπου κρατείται η 33χρονη.

Αναφερόμενος στο θέμα της ασφάλειας της Ρούλας Πισπιρίγκου μέσα στις φυλακές, ο κ. Βαρσάμης σημείωσε ότι «Το ότι υπάρχουν στις φυλακές επεισόδια μεταξύ των κρατουμένων, είναι βέβαιο. Οι κρατούμενοι έχουν έναν κώδικα δικό τους για αυτά τα θέματα. Εμείς οφείλουμε να διαχειριστούμε την κατάσταση. Δεν υπήρχαν ιδιαίτερες αντιδράσεις από τις κρατούμενες στον Κορυδαλλό».

«Όλοι οι κρατούμενοι είναι σε επιτήρηση 24 ώρες το 24ωρο. Για λόγους δικής της ασφάλειας δε δίνουμε αναπτήρα, ενώ επίσης αφαιρούνται τα κορδόνια από τα παπούτσια. Τον πρώτο καιρό οφείλουμε να είμαστε προσεκτικοί με όλους τους κρατούμενους», είπε ακόμα κλείνοντας ο κ. Βαρσάμης.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις