Παρασκευή, 26 Απρ.
19oC Αθήνα

Ρούλα Πισπιρίγκου – Μάνος Δασκαλάκης: «Περίμεναν να βρεθεί άλλη ουσία στην Τζωρτζίνα»

Ρούλα Πισπιρίγκου – Μάνος Δασκαλάκης: «Περίμεναν να βρεθεί άλλη ουσία στην Τζωρτζίνα»

Οι γονείς της δολοφονημένης Τζωρτζίνας, η Ρούλα Πισπιρίγκου και ο Μάνος Δασκαλάκης «περίμεναν άλλη ουσία να βρεθεί» στην κόρη τους. Τη νέα αποκάλυψη στο πρωτόγνωρο θρίλερ έκανε ο Βασίλης Λαμπρόπουλος στο Live News.

Ο σύζυγος της προφυλακισμένης στον Κορυδαλλό για τη δολοφονία της 9χρονης Τζωρτζίνας, της Ρούλας Πισπιρίγκου, Μάνος Δασκαλάκης, περίμενε, σύμφωνα με τις αποκλειστικές πληροφορίες του αστυνομικού συντάκτη του «Βήματος» και των «Νέων», Βασίλη Λαμπρόπουλου, να βρεθεί άλλη ουσία στον οργανισμό του νεκρού κοριτσιού και όχι η κεταμίνη!

«Ο Μάνος Δασκαλάκης περίμενε να βρεθεί η ουσία φαινοβαρβιτάλη, η οποία χορηγείται για την αντιμετώπιση των επιληπτικών κρίσεων και πράγματι είχε δοθεί από το νοσοκομείο αυτή η ουσία και η κατηγορούμενη είχε λάβει γνώση. Ήταν βέβαιοι ότι θα βρεθεί άλλη ουσία και εννοούσαν την φαινοβαρβιτάλη. Η ουσία αυτή δεν είχε χορηγηθεί την τελευταία μέρα, και όταν άκουσαν την ουσία κεταμίνη, ουσιαστικά, επήλθε η ρήξη στο ζευγάρι», αποκάλυψε ο Βασίλης Λαμπρόπουλος στην εκπομπή του ΜΕGA, Live News, με τον Νίκο Ευαγγελάτο.

Παρακολουθήστε το ρεπορτάζ: 

 

πηγή: MEGA

 

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις