Σάββατο, 20 Απρ.
13oC Αθήνα

Ρούλα Πισπιρίγκου: Ο Μάνος σταμάτησε να με στηρίζει δυο μέρες μετά την κράτηση μου

Ρούλα Πισπιρίγκου Πάτρα Μάνος Δασκαλάκης

Την απογοήτευσή της για την στάση του συζύγου της εξέφρασε μέσα από τη φυλακή η Ρούλα Πισπιρίγκου, δηλώνοντας για άλλη μια φορά ότι είναι αθώα για όλα όσα την κατηγορούν. 

Μιλώντας στον ΑΝΤ1 μέσω του δικηγόρου της η Ρούλα Πισπιρίγκου ανέφερε χαρακτηριστικά στην πρώτη της δήλωση από τη στιγμή που πέρασε το κατώφλι των φυλακών Κορυδαλλού. «Είμαι στη φυλακή για μια πράξη που δεν έκανα και βρέθηκα να με κατηγορεί και ο ίδιος μου ο σύζυγος, είμαι απογοητευμένη, δεν θα απαντήσω άλλη φορά στις δηλώσεις που κάνει ο Μάνος. Περίμενα από το σύζυγο μου, να έχω την ηθική υποστήριξη που έχω ανάγκη. Σταμάτησε να με στηρίζει δυο μέρες μετά τη κράτηση μου στα κρατητήρια της Ασφαλείας».

Στο μεταξύ η ανακριτική έρευνα για το θάνατο της 9χρονης Τζωρτζίνας βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη. Μέσα σε λιγότερες από 24 ώρες κινήθηκαν οι προβλεπόμενες διαδικασίες και εκδόθηκε το βούλευμα του συμβουλίου πλημμελειοδικών για άρση του τηλεφωνικού και ηλεκτρονικού απορρήτου της Ρούλας Πισπιρίγκου.

Με αυτό τον τρόπο λύνονται τα χέρια των διωκτικών αρχών να ελέγξουν με ποιους μιλούσε η 33χρονη και τι αναζητούσε στο διαδίκτυο. Στόχος είναι να δουν αν η 33χρονη μητέρα έψαχνε για την ουσία κεταμίνη που φέρεται ότι έδωσε στην κόρη της. 8 κινητά τηλέφωνα, αλλά και δύο φορητές ηλεκτρονικές συσκευές θα ελεγχθούν εξονυχιστικά σε βάθος χρόνου με τις αρχές να ευελπιστούν ότι θα μπορέσουν να ανακτήσουν κρίσιμα στοιχεία και δεδομένα.

Παράλληλα ξεκινούν οι καταθέσεις μαρτύρων. Μέχρι το τέλος της εβδομάδας ή το πολύ στις αρχές της επόμενης θα κληθεί να δώσει κατάθεση ο Μάνος Δασκαλάκης, ο πατέρας των τριών κοριτσιών, ενώ οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η ανακρίτρια έχει καταρτίσει έναν πρώτο κατάλογο με ονόματα ιατρών και νοσηλευτών, οι οποίοι άμεσα θα διαβούν το κατώφλι του ανακριτικού γραφείου για να περιγράψουν τις συνθήκες νοσηλείας της μικρής Τζωρτζίνας.

 

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις