Τρίτη, 16 Απρ.
23oC Αθήνα

Ρούλα Πισπιρίγκου: Στο δικαστήριο ο Μάνος Δασκαλάκης – «Είναι κλαρινογαμπρός» λέει ο Αλέξης Κούγιας

Ρούλα Πισπιρίγκου: Στο δικαστήριο ο Μάνος Δασκαλάκης – «Είναι κλαρινογαμπρός» λέει ο Αλέξης Κούγιας

Στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο έφτασε το πρωί της Τετάρτης (15.2.2023) ο Μάνος Δασκαλάκης, ο οποίος σήμερα βρίσκεται αντιμέτωπος με τον συνήγορο της Ρούλας Πισπιρίγκου, Αλέξη Κούγια.

Νωρίτερα, στο δικαστήριο έφτασε συνοδευόμενη από αστυνομικούς και ντυμένη στα μαύρα η Ρούλα Πισπιρίγκου, που κατηγορείται για τη δολοφονία της πρωτότοκης κόρης της, Τζωρτζίνας. Υπενθυμίζεται πως ο εν διαστάσει σύζυγός της είχε μιλήσει στην προηγούμενη συνεδρίαση του δικαστηρίου για την σχέση του με την Ρούλα Πισπιρίγκου και τον θάνατο των τριών παιδιών του.

Σε δηλώσεις του, πριν από την έναρξη της ακροαματικής διαδικασίας, ο Αλέξης Κούγιας, δήλωσε μεταξύ άλλων, ότι ο Μάνος Δασκαλάκης: «Θα πρέπει να απαντήσει στις δικές μου ερωτήσεις ο πρώτος μάρτυρας, ο οποίος στηρίζει την κατηγορία. Πολλές φορές στα δικαστήρια, κάποιοι μεταβάλλονται από μάρτυρες σε κατηγορούμενους και δεν μιλάω για την κατηγορία της ανθρωποκτονίας, αλλά για την δικονομική συμπεριφορά του».

«Σήμερα αρχίζει η κατάρρευση ενός συστήματος να εγκλωβίσει την λειτουργία της δικαιοσύνης. Κέρδισαν πάρα πολλά από την δημοσιότητα παρουσιαστές και διάφοροι ιατροδικαστές, που εμφανίζονται να μιλούν χωρίς να έχουν κάνει νεκροτομές και να έχουν γνώση της δικογραφίας, και παρασύρουν την κοινή γνώμη», είπε.

Σχετικά με τον Μάνο Δασκαλάκη, ο Αλέξης Κούγιας είπε: «Η εξέταση η σημερινή έχει ενδιαφέρον για κάποιες λεπτομέρειες, που περισσότερο αφορούν την εντύπωση, παρά την ουσία της υπόθεσης».

 

Τέλος, πρόσθεσε ότι «αν είναι αλήθεια η εξωσυζυγική σχέση, που λέει ότι είχε ο κ. Δασκαλάκης, αυτό είναι ένα δικό του θέμα, αλλά οδηγεί σε κατάρρευση όσων υποστηρίζει ότι η κατηγορούμενη σκότωσε τα παιδιά για να τον κρατήσει κοντά της. Δεν σκοτώνεις τα παιδιά σου για έναν “κλαρινογαμπρό”. Ο ίδιος παραδέχθηκε ότι δεν είναι έτσι, όλοι λένε ότι ήταν μια υποδειγματική μητέρα».

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις