Ελλάδα

Ρούλα Πισπιρίγκου: Θα την καλέσουν να καταθέσει για τους θανάτους των μικρότερων παιδιών της

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Μπορεί η Ρούλα Πισπιρίγκου να βρίσκεται ήδη προφυλακισμένη στον κορυδαλλό για τη δολοφονία της μεγαλύτερης κόρης της με κεταμίνη, ωστόσο ανοιχτά παραμένουν τα ερωτήματα για τους θανάτους των δύο μικρότερων παιδιών, της Μαλένας και της Ίριδας…

Έτσι, στο πλαίσιο των ερευνών για αυτούς τους δύο θανάτους, η Ρούλα Πισπιρίγκου αναμένεται να κληθεί σύντομα στη ΓΑΔΑ για να δώσει κατάθεση για το τι συνέβη στην 3,5 ετών Μαλένα αλλά κυρίως στην 6 μηνών Ίριδα και έφυγαν από τη ζωή…

Σύμφωνα με την RealNews, όσο προχωράει η έρευνα για τους θανάτους τόσο πλησιάζει και η στιγμή που η Ρούλα Πισπιρίγκου θα περάσει ξανά την πύλη της ΓΑΔΑ. 

Όπως αναφέρουν οι ίδιες πηγές, οι απαντήσεις που ζητούνται από τους αστυνομικούς αφορούν κυρίως τον θάνατο της Ίριδας. 

Στην περίπτωση της 3.5 ετών Μαλένας, η έρευνα περιλαμβάνει καταθέσεις από πλήθος νοσηλευτών και γιατρών. Κι αυτό διότι το μικρό κορίτσι, πριν πεθάνει, έπασχε από ιάσιμη παιδική λευχαιμία και από την ηλικία των 2 ετών είχε νοσηλευτεί σε συνολικά τέσσερα νοσοκομεία.

Αντιθέτως, για το βρέφος της οικογένειας, την Ίριδα, είναι εξαιρετικά περιορισμένα τα πρόσωπα που μπορούν να δώσουν μια εικόνα για όσα ακριβώς συνέβησαν στις 21 Μαρτίου του 2021. Η Ρούλα Πισπιρίγκου ήταν ο άνθρωπος που, μαζί με την αδερφή της, Δήμητρα, βρίσκονταν στο ισόγειο διαμέρισμα της οδού Μπιζανίου στην Πάτρα, όταν το βρέφος άφησε την τελευταία του πνοή κάτω από μυστηριώδεις συνθήκες.

«Έχει μελετήσει»

Πάντως, οι αξιωματικοί του Τμήματος Ανθρωποκτονιών, που είχαν την πρώτη επαφή με την προφυλακισμένη πλέον μητέρα των τριών αδικοχαμένων παιδιών, έχουν ήδη σχηματίσει άποψη για την προσωπικότητα και την ψυχοσύνθεσή της, αλλά και για τη στάση που θα κρατήσει στην υπερασπιστική της γραμμή.

«Έχει συγκροτημένη σκέψη και έχει μελετήσει ενδελεχώς κάθε πτυχή της υπόθεσης. Φαίνεται πως μέσα στο μυαλό της, όλο αυτό το διάστημα πριν και μετά τη σύλληψή της, έχει σκηνοθετήσει την πορεία που θα ακολουθήσει σε όλα τα στάδια της διαδικασίας, είτε πρόκειται για την προανάκριση, είτε για την κύρια ανάκριση» λέει στη Real News αστυνομικός που είχε άμεση σχέση μαζί της, ότι η Ρούλα Πισπιρίγκου κρατείτο στη ΓΑΔΑ.

«Από ένα τέτοιο άτομο είναι δύσκολο να αποσπάσεις ομολογία. Έχει ‘σκηνοθετήσει’ στο μυαλό της τους θανάτους των τριών παιδιών. Βέβαια αυτό δεν αποκλείει το ενδεχόμενο να πέσει σε αντιφάσεις που είναι δυνατόν να δώσουν νέα στοιχεία» συμπληρώνει αστυνομικός που έχει πλήρη γνώση των ερευνών.

Παράλληλα, στα γραφεία του Τμήματος Ανθρωποκτονιών αναμένεται να κληθούν για καταθέσεις και η αδερφή της Ρούλας Πισπιρίγκου, Δήμητρα και ο εν διαστάσει σύζυγός της και πατέρα των παιδιών, Μάνος Δασκαλάκης.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Μακιγιάζ από το σχολείο: Γιατί τα κορίτσια βάφονται όλο και σε μικρότερη ηλικία – Τι πρέπει να προσέξουν οι γονείς
Πότε το παιχνίδι με την εικόνα γίνεται λόγος ανησυχίας - Οι επιπτώσεις στο δέρμα και οι ψυχολογικοί παράγοντες πίσω από το αχρείαστο skicare και μακιγιάζ σε αυτές τις τρυφερές ηλικίες
Μακιγιάζ από το σχολείο: Γιατί τα κορίτσια βάφονται όλο και σε μικρότερη ηλικία – Τι πρέπει να προσέξουν οι γονείς
Στις φυλακές Κορυδαλλού οι δύο γιατροί που κατηγορούνται για τον θάνατο του Γιώργου Μαζωνάκη
Οι δύο γιατροί θα κρατηθούν σε ειδικά κελιά - Στο επίκεντρο της έρευνας για τον θάνατο του Γιώργου Μαζωνάκη βρίσκονται τα δεδομένα που καταγράφηκαν από το λογισμικό του μηχανήματος πλασμαφαίρεσης
Η γιατρός που κατηγορείται για τον θάνατο του Γιώργου Μαζωνάκη
Ανανεώθηκε πριν 43 λεπτά
11
Τι υποστήριξαν οι γιατροί για τον θάνατο του Γιώργου Μαζωνάκη, οι φωτογραφίες στον υπνοθεραπευτή και το ραντεβού μετά την πλασμαφαίρεση
«Μυστήριο» το γιατί η γιατρός έστειλε τη φωτογραφία του Μαζωνάκη στον υπνοθεραπευτή, το «κατηγορώ» στο ΕΚΑΒ και η εισαγγελική παρέμβαση για τον ΙΣΑ
Ο Γιώργος Μαζωνάκης και οι δύο γιατροί που κατηγορούνται για τον θάνατό του