Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Ρούλα Πισπιρίγκου: Τι δείχνουν οι δραματικές αλλαγές στην εμφάνιση και τη συμπεριφορά της

Ρούλα Πισπιρίγκου: Τι δείχνουν οι δραματικές αλλαγές στην εμφάνιση και τη συμπεριφορά της
ΦΩΤΟ ΙΝΤΙΜΕ

Η τελευταία μεταγωγή της Ρούλας Πισπιρίγκου στα δικαστήρια, εκτός από συζητήσεις για την πολύκροτη υπόθεση, προκάλεσε σχόλια και για την εξωτερική εμφάνιση της κατηγορούμενης μητέρας.

Κι αυτό γιατί πολλοί παρατήρησαν, ότι έχουν γίνει μεγάλες αλλαγές στην εμφάνισή της, ειδικά δε, αν κάποιος τη συγκρίνει με αυτήν, τη στιγμή της σύλληψής της.

 

Σήμερα, η Ρούλα Πισπιρίγκου μοιάζει να είναι άλλος άνθρωπος με πολύ λιγότερα κιλά, διαφορετικό χρώμα μαλλιών και στιλ ρούχων.

Ο Μάριος Βογιατζής από το ινστιτούτο γλώσσας σώματος και ανίχνευσης ψεύδους, σύγκρινε στο LiveNews τη χθεσινή εμφάνιση της Ρούλας Πισπιρίγκου, με την εμφάνισή της όταν εκείνη συνελήφθη.

«Έχουμε δύο τελείως διαφορετικές εμφανίσεις. Οι ερωτήσεις είναι δύο σε αυτές τις περιπτώσεις: Γιατί αλλάζει αυτό που βλέπουμε και πώς δικαιολογείται αυτό. Στη σύλληψη θυμόμαστε ότι η κυρία Πισπιρίγκου φορούσε ένα μπουφάν, δεν ήθελε να φανεί το πρόσωπό της, θυμόμαστε και την κουκούλα».

Ο κύριος Βογιτζής συνέχισε λέγοντας, ότι τότε «υπάρχει φόβος για το τι θα επακολουθήσει και ντροπή για την κατάσταση που κάποιος έχει περιέλθει.

Σήμερα φαίνεται ότι τα πράγματα είναι διαφορετικά. Υπάρχει μεγαλύτερη βεβαιότητα, μεγαλύτερη σταθερότητα και στο βήμα και στη στάση του σώματος και ίσως υπάρχει και μία ενδεχόμενη αισιοδοξία για το πώς αυτή η περιπέτεια θα καταλήξει για την ίδια».

Ο ίδιος συμπλήρωσε ότι αλλαγές υπάρχουν και στην εμφάνιση του Μάνου Δασκαλάκη ωστόσο τόνισε ότι στην δική του περίπτωση δεν υπάρχουν μεγάλες αλλαγές στη στάση του σώματος ή στη συμπεριφορά, όπως συμβαίνει με την περίπτωση της Ρούλας Πισπιρίγκου.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις