Ελλάδα

Ρούλα Πισπιρίγκου: Την «καίνε» οι καταθέσεις – «Δε φώναξε ούτε βοήθεια για το παιδί της»

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

«Καίνε» τη Ρούλα Πισπιρίγκου οι καταθέσεις των γιατρών και των νοσηλευτών για την αντίδρασή της την ώρα που έφευγε από τη ζωή η 9χρονη Τζωρτζίνα σύμφωνα με όσα αποκαλύπτει η εκπομπή Tlive.

«Έναν αργό, πολυήμερο θάνατο και ανείπωτα βασανιστήρια μέχρι η μικρή Τζωρτζίνα να αφήσει την τελευταία της πνοή σκιαγραφούν οι καταθέσεις γιατρών και νοσηλευτών οι οποίες βρίσκονται μέσα στη δικογραφία.

Συγκεκριμένα μια νοσηλεύτρια περιγράφει ότι στις 29/1 στις 2.30 το μεσημέρι, η συγκεκριμένη νοσηλεύτρια αντιλαμβάνεται την Πισπιρίγκου να την πλησιάζει περπατώντας προς το γραφείο νοσηλείας, σαν να έψαχνε κάποιον νοσηλευτή. Σαν να μην είχε γίνει κάτι σοβαρό. Ο τρόπος που περπατούσε, λέει η νοσηλεύτρια, και ότι δεν καλούσε σε βοήθεια, της έδωσαν την εντύπωση ότι ζητούσε π.χ. ένα σεντόνι. Την πλησίασε και της είπε κάτι χαμηλόφωνα. Τόσο χαμηλόφωνα που η γυναίκα δεν κατάλαβε.

Στην συνέχεια όταν η νοσηλεύτρια κατάλαβε ότι το παιδί μέσα στο δωμάτιο έχει καινούριο επεισόδιο, μέσα σε δευτερόλεπτα φώναξε τους γιατρούς, άρχισαν και έτρεχαν όλοι στο θάλαμο του παιδιού. Κατά την είσοδό τους, είδαν ότι το παιδί είχε μελανιάσει, ήταν απνοϊκό και τόσο η γιατρός, όσο και η νοσηλεύτρια παρατήρησαν ότι το οξύμετρο που ήταν συνδεδεμένο με το παιδί δεν ακουγόταν. Αμέσως το παιδάκι διασωληνώθηκε και λίγο αργότερα κατέληξε.

Να σημειωθεί ότι σε αυτό το επεισόδιο, η μητέρα ήταν ψύχραιμη την ώρα που οι γιατροί έκαναν μία απεγνωσμένη προσπάθεια να σώσουν το παιδί» ανέφερε το ρεπορτάζ της εκπομπής Tlive.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Νέα καταγγελία για οδηγό ταξί που φέρεται να άρπαξε 800 ευρώ για μια κούρσα – Ερευνάται αν ήταν ο ίδιος που απείλησε οικογένεια τουριστών και πήρε 600 ευρώ
Μία δεύτερη καταγγελία, σύμφωνα με την οποία τουρίστας φέρεται να έπεσε θύμα αρπαγής 800 ευρώ, εξετάζουν οι αστυνομικές Αρχές, μετά τη σύλληψη 38χρονου οδηγού ταξί για την υπόθεση της οικογένειας τουριστών
Ταξί
Βασίλειος Δασκαλάκης: «Τα ελληνικά κολέγια αποτελούν καταξιωμένο θεσμό με ιστορία, διεθνείς συνεργασίες και προσφορά στην κοινωνία και οικονομία»
«Επί τρεις δεκαετίες, τα ελληνικά κολέγια προσφέρουν σε χιλιάδες νέους τη δυνατότητα να πραγματοποιήσουν υψηλού επιπέδου σπουδές στην Ελλάδα», τονίζει ο πρόεδρος του «ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΟΛΛΕΓΙΑ» και του BCA College
Students Taking Exam in Classroom Setting. Students in uniforms are seated in a classroom, writing answers during an exam, highlighting focus and academic testing.