Πέμπτη, 28 Μαρ.
23oC Αθήνα

Ρουβίκωνας: Η Φιλοσοφική θα ανοίξει για το γλέντι ο κόσμος να χαλάσει

Ρουβίκωνας: Η Φιλοσοφική θα ανοίξει για το γλέντι ο κόσμος να χαλάσει

Αποφασισμένος να πραγματοποιήσει το ρεμπέτικο γλέντι του στην Φιλοσοφική Αθηνών είναι ο Ρουβίκωνας, παρά την απόφαση της σχολής να παραμείνει κλειστή την Τετάρτη (07.11.2018) γι αυτόν το λόγο.

Σε σχετική του ανάρτηση στο Facebook, Ρουβίκωνας αναφέρει πως η κοσμητεία θέλει να παίξει πολιτικά παιχνίδια στην πλάτη των φοιτητών και να συμβάλλει στην κατάργηση του Πανεπιστημιακού ασύλου.

Παράλληλα τονίζει πως η σχολή θ’ ανοίξει “ο κόσμος να χαλάσει” και καλεί εκ νέου τους φοιτητές στο ρεμπέτικο γλέντι.

“Μόλις πριν λίγο ενημερωθήκαμε ότι η κοσμητεία αποφάσισε αύριο τετάρτη λόγω του ρεμπέτικου μας να ξανακάνει lock out στη σχολη. Θεωρούμε επιτακτικό η φιλοσοφική σχολή να ανοίξει κανονικά. Είναι απαράδεκτο η Καραμαλέγκου να συνεχίζει να παίζει πολιτικά παιχνίδια στη πλάτη των φοιτητών. Είναι απαράδεκτη όλη η προσπάθεια που έχει στηθεί εδώ και κάποιο καιρό για να χτυπηθεί το πανεπιστημιακό άσυλο και ο πανεπιστημιακός ως ελεύθερος χώρος. Είναι καθήκον όλων των φοιτητών, όλου του κινηματικού κόσμου των σχολών να περιφρουρήσουν το άσυλο. Καλούμε άπαντες αύριο από νωρίς το πρωί στη φιλοσοφική σχολή αθηνών. Η σχολή θα ανοίξει ο κόσμος να χαλάσει. Το ρεμπέτικο γλέντι θα πραγματοποιηθεί κανονικά στη 13:00”

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις