Δευτέρα, 29 Απρ.
20oC Αθήνα

«Σαφάρι» ελέγχων της αστυνομίας σε 37 γραφεία συνδέσμων οπαδών

«Σαφάρι» ελέγχων της αστυνομίας σε 37 γραφεία συνδέσμων οπαδών

Μπαράζ ελέγχων σε δεκάδες συνδέσμους οπαδών πραγματοποίησε η αστυνομία τις πρώτες μέρες του Σεπτέμβρη σε μια προσπάθεια να περιοριστεί η βία με οπαδικά κίνητρα.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Ελληνικής Αστυνομίας έγινε έρευνα σε 37 γραφεία συνδέσμων οπαδών όπου βρέθηκαν κροτίδες, ενώ ένα από τα γραφεία λειτουργούσε χωρίς άδεια. 

Οι έλεγχοι έγιναν από 1 έως 4 Σεπτεμβρίου σε 37 γραφεία συνδέσμων οπαδών ομάδων στην Αττική και συγκεκριμένα σε Αθήνα, Ζωγράφου, Πετράλωνα, Πατήσια, Περιστέρι, Καματερό, Καλλιθέα, Παγκράτι, Γκύζη, Γαλάτσι, Κυψέλη, Νέα Ιωνία, Άγιο Παντελεήμονα, Πετρούπολη, Άνω Λιόσια, Πειραιά, Πέραμα, Κερατσίνι, Νίκαια, Καμίνια, Εξάρχεια, Χολαργό, Μαρούσι, Γλυκά Νερά, Μέγαρα, Ασπρόπυργο, Αιγάλεω, Μαρκόπουλο και Ωρωπό.

Από τις έρευνες βρέθηκαν και κατασχέθηκαν κροτίδες και διαπιστώθηκε ότι τουλάχιστον ένα γραφείο συνδέσμου λειτουργούσε χωρίς άδεια λειτουργίας.

Για 9 χώρους έχει παύσει η λειτουργία τους ως σύνδεσμοι (όμως οι 7 εξακολουθούν να φέρουν τα διακριτικά ομάδων), οπότε κινήθηκαν οι διαδικασίες για τον εντοπισμό των ιδιοκτητών, ώστε να προβούν στην αποκατάσταση των προσόψεων των κτιρίων. Για τους υπόλοιπους χώρους ελέγχεται η νομιμότητα της λειτουργίας τους.

Δείτε φωτογραφίες που έδωσε στη δημοσιότητα η αστυνομία:

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις